BIK septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Bikovi,
Vrlo buran početak meseca prouzrokovan Sunčevom eklipsom u kompatibilnom zemljanom znaku Device i kvadratom Sunca sa planetama Saturn i Mars, neće ugroziti vaš biznis, ali će izazvati određenu stagnaciju u napretku i umanjene finansijske prilive. U prvoj dekadi septembra, je najverovatnije da ćete propusti povoljne poslovne prilike, međutim, već od 9. septembra, ulaskom Jupitera u vaše polje rada, nadoknadićete propušteno i sklopiti vredne ugovore za proširenje vašeg biznisa na inostrano tržište. Prosperiraće poslovi vezani za poljoprivredu i izvoz i uvoz roba, kao i male firme koje se bave dizajnom, kozmetikom i estetikom i škole za učenje stranih jezika. Značajnije poboljšanje finansijske situacije osetiće se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom.

Zaposlene predstavnike vašeg znaka već duže vreme uznemirava neizvesnost i nestabilnost u firmi. Posebno će za vas biti stresna i dramatična prva dekada meseca, kada će se dešavati promene i reorganizacija u firmi. Srećom, za vas će se desiti pozitivan obrt, ulaskom 9. septembra planete Jupiter, u polje vašeg rada. Ova pozitivna situacija doneće vam niz povoljnosti za naredni period i obezbediti veću poslovnu sigurnost i povlastice. U nastavku meseca očekuje vas odlična poslovna saradnja sa kolegama i autoritetima, kao i novi izazovni poslovi i projekti u kojima ćete moći da se iskažete i dokažete svoje vrednosti. Takođe, ulaskom Jupitera u vaše polje posla, za mnoge mlade i nezaposlene Bikove, pružiće se sjajne šanse za zaposlenje.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016..

Ako ste u vezi:

Nakon perioda harmonije i godišnjeg odmora u vašem bračnim i partnerskim odnosima, pomraćenjem Sunca 1. septembra i sedmicu pre i posle toga, poremetitiće se sklad i na površinu će isplivati zataškana i skrivena nezadovoljstva. Prve dve dekade septembra su krizne i oduzeće vam dosta energije da ponovo regulišete odnose. Oko 16. septembra i pomračenja Meseca u Ribama i polju vaših prijateljstava, moguće je otkrivanje vaših tajni i razočarenje u prijatelja, što će vas ekstremno emotivno uzrmati. Vreme je da se otvoreno porazgovara sa parnerom, kako bi se dale nove smernice vašem zajedničkom životu. Partner je saglasan i spreman na kompromise i promene, što će se predstavljati vaš zajenički uspeh. U poslednjoj sedmici septembra, kada planeta Pluton, vladar vaših bračnih i partnerskih odnosa, krene direktno ponovo ćete se jedno drugom približiti. Dramatično!

Ako ste slobodni:

Izlskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja. Ovaj predah će vam dobro doći, jer ćete lično osnažiti, profesionalno napredovati i dati sebi vremena da se emotivna gužva i konfuzija oko vas rasčisti. U poslednjoj dekadii meseca, zapaziće vas jedan ugledni kolega ili koleginica rođen-a u znaku Vage, Bika, Strelca, Škorpije ili Raka. Upornim udvaranjem skrenuće vam pažnju na sebe i pred kraj meseca, nećete uspeti da odolite iskušenjima i prepustićete se nežnosti i strasti, jedne novo rođene ljubavi. Sjajno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Vaše opšte zdravstveno stanje tokom septembra će biti vrlo dobro. Ulaskom planete Jupiter u vaše polje zdravlja i svakodnevnice, bez obzira na manje emotivne poteškoće, zračićete vitalnošću i optimizmom. Kako planeta Jupiter ima tendenciju rasta i širenja, u narednih godinu dana, treba da obratite pažnju na ishranu i ograničite unos kalorične hrane i slatkiša, kako bi izbegli višak kilograma i gojaznost a zatim i eventualne poteškoće sa jetrom i žući.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

11, 12, 19, 28, 29

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.