RIBE septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Drage Ribe,

Pomračenje Sunca 1. septembra pogodiće vaše polje poslovnih partnerskih odnosa, što će trajno uticati na promenu uzajamnog odnosa i privremeno zakočiti tokove vašeg novca i biznisa. U prvoj dekadi septemra, mnoge poslovne Ribe će se zbog nedostatka materijalnih sredstava odlučiti, da pozajme novac od banke. Puno nervoze i stresa oko finansija, kulminiraće i isprovocirati vašu ličnu krizu u periodu pomračenja Meseca 16. septembra, koje se odvija u vašem znaku. Novonastala situacija će zahtevati od vas potpunu reorganizaciju preduzeća i finansija, što će biti ogroman i dugotrajan poduhvat i za koji ćete se odlučiti da ga sprovedete u etapama. Ulaskom 9. septembra, vaše planete Jupiter u osmo polje tuđeg novca, taksi i poreza, banka će vam odobriti kredit i vi ćete se rešiti dugova i započeti novu fazu izgradnje i revitalizacije vašeg biznisa.

Zaposlene Ribe u ovom kriznom periodu uspeće da se zadrže na svojim pozicijama. Ipak, na poslu može biti dostra drame i nesloge sa nadređenima i autoritetima. Budite krajnje oprezni u komunikaciji, sa važnom dokumentacijom i podatcima u komjuteru. Pomračenje Meseca 16. septembra vas može lično pogoditi i zato je za vas najbolje, da se u ovom periodu isključite iz poslovnih obaveza i odete na kraći odmor. Povratkom na radno mesto, bure će se stišati, a vi ćete obnovljene energije nastaviti da savesno obavljate vaš posao.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Dramatičan početak meseca izazvan pomračenjem Sunca u vašem polju braka i partnerskih odnosa, snažno može potresti vašu vezu i dovesti u pitanje njen opstanak. Prva polovina septembra će biti vrlo teška za vas, jer ćete zategnutu situaciju izuzetno lično i emotivno prihvatiti. Nakon eskalacije suza i osećanja, na dan pomračenja Meseca, 16. Septembra, stvari će obrnuti i krenuti na bolje. Uz dosta razgovora pronaćićete kompromisna rešenja, a uzajamno razumevanje osvežiće vaše emocije i strast prema partneru.

Ako ste slobodni:

Ulaskom vaše planete Jupiter u znak Vage 9. septembra i vaše osmo polje, slobodne Ribe će se aktivirati i postati otvorenije za sklapanje kontakata. U potrazi za pravom ljubavi i pojačanog libida, lako ćete se upuštati u seksualne avanture. U drugoj polovini septembra, privućićete pažnju jednog usamljenog Raka, Jarca, Bika ili Škorpije. Zaustavičete se ovde i početi da uživate u upornom udvaranju i pažnji drage osobe. Nakon izvesnog vremena dopustićete da vas preplave emocije prepusti se nežnosti i čarima ljubavi. Romantično!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

U prvoj polovini septembra vaša zdravlje zahteva ozbiljniji tretman i veću pažnju. Poboljšajte vašu zdravstvenu situaciju zravom ishranom, urednim snom, svakodnevnom rekreacijom i nedeljnim odlaskom na masažu.

Ovaj period teže će podneti starije generacije Riba, koje mogu osetiti srčane smetnje i zato je neophodno da se obrate svom lekaru. Prolazne teškoće mogu nastati i u lumbalnom delu kičme i sa stopalima, te je važno da se za pomoć obratite oftalmologu, fizioterapeutu i refleksologu.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

2, 9, 12, 13, 21

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.