Dnevni horoskop za 22. septembar 2017a septembar 2016
Dnevni horoskop za 22. septembar 2017

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera… Pročitajte mesečni horoskop za septembar 2016. i saznajte kako su vam zvezde naklonjene, piše mesecnihoroskop.com

Ne propustite:  LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ribi i Vagi moguć brak, izuzetno strastven period za Vodoliju i Blizanca

OVAN septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Ovnovi
Septembar obeležava nekolicina važnih kosmičkih događanja, koji će snažno uticati na dinamiku poslovanja, Ovnova, koji su u privatnom biznisu, prenosi besnopile.rs. Na testu će biti vaša sposobnost prilagođavanja promenjivim tržišnim uslovima, brzina delovanja, izdržljivost i veština komunikacije. Mesec započinje sa prstenastim pomraćenjem Sunca 1. septembra, u znaku Device i vašem polju rada, tako da se očekuju promene u načinu poslovanja I u poslovnim odnosima.

Mali godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

Do 9. septembra, imate zaštitu energije planete Jupiter, bilo bi korisno da obavite sve administrativne poslove vezane za zakonske obaveze, pročešljate troškove i regulišete odnose sa saradnicima. U drugoj dekadi septembra, kada planeta Jupiter uđe u znak Vage, stvaraju se povoljni uslovi za nova partnerstva i sklapanje poslovnih ugovora. Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno!

Iznenadne promene poslovne situacije su moguće i za Ovnove, koji rade u državnim ili privatnim preduzećima. Kako ste pod uticajem retrogradnog Urana u vašem znaku i retrogradnog Merkura, pokušajte da sačuvate hladnu glavu, izbegnite impulsivnost, stresne situacije i eventualne sukobe sa kolegama i osobama od autoriteta. Naročito je krizan period početkom meseca, usled pomračenja Sunca, ali budite strpljiviji, jer tokom septenbra su mogući mnogi obrti situacija, pa čak i to da dobijete bolju poziciju u okviru firme ili neočekivanu ponuda za drugi posao. Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da očekujete od 26. septembra, kada planeta Pluton, krene direktno i promeni energiju u vašem polju karijere.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Prisustvom energije planete ljubavi Venere i ulaskom planete Jupiter u vašu sedmu kuću braka i partnerskih odnosa 9. septembra, odnos sa stalnim partnerom postaće dublji, čvršći i kvalitetniji za duži period. Obnoviće se romantični trenutci i partner će vam sa starim žarom pokazivati svoju ljubav i prvrženost. Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum venčanja.

U isto vreme najstarijim i najmlađim članovima porodice potrebna je vaša prisutnost i podrška, te pronađete više vremena za njih kao i odgovarajuća praktična rešenja.

Ako ste slobodni:

Većina slobodnih Ovnova će u septembrui poželeti da se povuku iz društva i intenzivnog noćnog života i pronađu ljubav i stalnog partnera. U drugoj dekadi septembra zaintresovaćete se za osobu, za koju do sada niste mnogo marili. To može biti kolega ili koleginica sa posla ili studija, predstavnik znaka Vage, Lava, Raka ili Device. Vrlo brzo će se pokazati da vas vaša pređašnja impresija nije izneverila, jer odnos će se zakomplikovati, usled neiskrenosti i prećutkivanih tajni, a vaša nade i očekivanja će se istopiti. Nakon kraha povućićete se i u svoj dom i obnavljati snage za bolje prilike i vremena. Sasvim opravdano!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Energetski pad, koji ćete osetiti kao posledicu pomračenje Sunca, generalno će oslabiti vaš organizam i kao posledicu možete osetiti iscrpljenost, umor i malaksalost. U periodu oko 1. i 16 septembra pokušajte da izbegnete rizične i stresne situacije i sve do 22. septembra budite brižljiviji, obazriviji i disciplinovaniji u vezi važeg zdravlja. Masaža, redovna rekreacija, zdrava ishrana i kraće dnevno spavanje i odmor, bi za vas bilo korisno rešenje da se lakše prebrode uznemirujući septembarski dani.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

3, 8, 9, 14, 27

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.