JARAC septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Jarčevi,
Stresni dani u septembru ne mogu da zaobiđu ni vaš znak, zato se pripremite na promene i poslovnu bitku da bi održali biznis na željenom nivou. Pomračenje Sunca 1. septembra obuhvata vaše deveto polje, dalekih putovanja i životne filozofije, ali u ovom nebeskom događaju učestvuje i vaša lična planeta Saturn, što će se odraziti na promenu vašeg ličnog stava u vezi vašeg posla i načina poslovanja. Početkom meseca bi bilo poželjno da izbegnete dalja putovanja i da sve snage koncentrišete na pokretanje vašeg biznisa, koji je u zastoju. Merkur planeta vašeg posla kreće se retrogradno sve do 22. septembra, pa su moguće smetnje u komunikaciji i problemi sa administracijom i u transportu i trgovini. Iskoristite ovaj napet period da rekonstrujišete vašu strategiju, poslovne ciljeve i način poslovanja, kako bi brže izašli iz krize i obezbedili normalan tok vašeg biznisa. Vaša opšta poslovna situacija će se popraviti u poslednjoj dekadi meseca. Burno!

Napetost i stres nažalost neće zaobiči ni zaposlene Jarčeve. Turbilentne promene početkom meseca, mogu ugroziti vašu karijeru i zato gledajte da se kao mačka dočekate meko na svoje noge i prilagoite novonastaloj situaciji. Oko polovine meseca u vreme lunarne eklipse, budite posebno oprezni u saobraćaju, komunokacoji i sa važnim dokumentima. Od 22. septembra vaše radno mesto će biti definisano, a vi ćete obnovljenih snaga i sa novom energijom pristupiti poslu.

Studenti takođe prolaze kroz težak period i moguć je ispitni fijasko i promena ili napuštanje fakulteta.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Jarčevi koji su u braku i dugoj vezi uložiće dosta truda da održe dobre odnose sa partnerom i širom familijom. Lunarna eklipsa se sredinom meseca događa u vašem trećem polju, tako da su mogući problemi u odnosima sa sestrana, braćom ili komšijama. Očekuje vas dosta izdataka ovog meseca, a najviše će vas koštati iznenadne popravke ili renoviranja vašeg doma u kome živite. U ovom periodu obratite pažnju i na nasjtarije članove porodice i roditelje jer im je potrebna vaša pomoć i podrška.

Ako ste slobodni:

Više sreće i lepih ljubavnih trenutaka će imati Jarčevi koji su sami i traže partnera. Sve do 25. septembra imate podršku planete ljubavi Venere, koja pozitivno deluje iz svog središta na vaše ljubavno polje. Kako je u ovom periodu vaša pažnja usmerena na poslove i karijeru i često se krećete u poslovnom svetu, ovde su i velike šanse da zadobijete simpatije jednog predstavnika znaka Vage, Bika, Lava ili Raka. Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učiniće da se sbližite i nakon kraćeg udvaranja sms porukicama i jednog večernjeg izlaska, naćićete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice. Ustanovićete da imate mnogo toga zajedničkog i poželeti da ova idila nikada ne prestane. Savršeno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

U septembru bićete osetljivijeg zdravlja i naročito radno sposobni predstavnici vašeg znaka treba da o sebi više povedu računa.

Do 22. septembra, moguće su plućne infekcije, nazeb, povrede ruku ili ramena, posebno oko kritičnih datuma 1, 2 i 16 septembra.

Pojačana nervoza usled stresnog perioda, može vam izazvati nesanicu, anksioznost i osećaj iscrpljenosti. Više se odmarajte i uzimajte veće kolićine vitamina C, kako bi pojačali otpornost svog organizma.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

3, 13, 14, 23, 30

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.