LAV septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Lavovi,
Septembar je mesec pun kosmičkih događanja, koje će uticati na sve znake, te i na vas i vaše poslove. Posebno je delikatan sam početak meseca, usled uticaja pomračenja Sunca u vašoj drugoj kući finansija i znaku Device. Iznenadna promena opšte finansijske situacije, zahtevaće od vas veći oprez, pri manipulaciji novcem i pri odlukama oko investicija, u periodu oko 1. septembra. Kako Sunce ostaje u vašem drugom polju finansija do 22. septembra, a Jupiter je tu do 9. Septembra imaćete vremena da se pomoću reorganizacije finansijskog plana i prilagođavanjem na date uslove, brzo materijalno oporaviti i uzdignete. Ostatak septembra za vas će biti vrlo radan i kreativan tako da ćete mnoge započete projekte uspešno privesti kraju. U ovom periodu mogu se itaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu.

Na zaposlene Lavove kosmička događanja neće u tolikoj meri imati uticaj, jer većina predstavnika vašeg znaka je već prošlog meseca obezbedila sebi povoljne uslove i sigurno radno mesto. Ipak, sam početak meseca je krizan, zbog pomračenja i nezgodnih aspekta Sunca i planete Saturn, koji je vladar vašeg polja posla. U ovom periodu je moguće da će kasniti plata, tako da možete upasti u manje finansijske poteškoće i dugove. Promenom kretanja planete Pluton, od 24. septembra, koja boravi u vašem polju posla, opšta poslovna situacija će se normalizovati. Mnogi mladi nezaposleni Lavovi u poslednjoj sedmici septembra mogu da očekuju da će dobiti posao.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Lavovi koji su u braku ili dugim vezama, tokom septembra, treba da stvari preuzmu u svoje ruke i da se potrude da stabilizuju i harmonizuju odnose sa porodicom i partnerom. Do polovine meseca izvesni su veći izdatci za popravke i renoviranja stana ili kuće u kojoj živite i oko ovoga, finansija i potrošnje novca sa vašim partnerom mogu nastati nesuglasice i sukobi. Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg parnera i privoleti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet. Uzburkano!

Ako ste slobodni:

Prvih desetak dana septembra mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka će posvetiti sebi i prijateljima. U ovom periodu, biće potrebno da razrešite pojedine nesuglasice sa društvom, daljim rođakom ili prijateljem.

Situacija će se za vas promeniti od 10. septembra, ulaskom Jupitera, vaše planete ljubavi, u znak Vage. Maksimalno ćete se aktivirati, odlaziti na kraća putovanja, izlaziti na nova mesta i upoznavati intresantne ljude. Sasvim neočekivano, u jednoj spontanoj situaciji i razgovoru, zapašće vam za oko baš neko ko živi u vašoj neposrednoj blizini, a stigao je sa puta u vaš kraj. Flert, udvaranje, zanimljivi razgovori i prijatno utrošeno slobono vreme, pokrenuće vas emotivno i zbližiti vas sa jednim predstavnikom znaka Vage, Strelca, Blizanaca ili Ovna. Sjajno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Vaš organizam je sve do 24. septembra osetljiviji i zahteva veću pažnju i negu. Početkom meseca su naročito izloženi stresu i podložni bakterijskim i virusnim infekcijama stomaka ili urinarnog trakta radno aktivni predstavnici vašeg znaka. Da bi brže otklonili tegobe u mnogome vam mogu pomoći adekvatni čajevi i konzumiranje veće količine vode.

Takođe, da bi sprečili probleme i bolove kičme aktivirajte se laganom rekreacijom, kao što je vožnja bicikla, plivanje i brze šetnje.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

3, 4, 14, 20, 23

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.