ŠKORPIJA septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Drage Škorpije,
Septembr će biti značajan i uspešan mesec za poslovne Škorpije. Pod uticajem solarne eklipse 1. septembra, koja se odvija u vašoj jedanaestoj kući na testu će biti poslovna prijateljstva, udruženja, vaši računari i hi- tech oprema. Prilika je da izađete iz nekorisnih organizacija i priključite i povežete se moćnim biznismenima iz vaše branše, koji vam mogu pomoći da unapredite i razgranate vaš biznis. Ulaskom planete vaših finansija Jupiter, 9. septembra, u vaše dvanaesto polje, mnoge poslovne Škorpije će se uključiti u važne inostrane projekte, humanitarnog, ekološkog ili duhovnog karaktera. Tokom boravka planete Jupiter u vašoj dvanaestoj kući, dodatno će vam se izoštriti poslovna intuicija, tako da ćete za dugo moći da se oslonite na nju, a vaši poslovni potezi će postati krajnje precizni i profitabilni.

Za zaposlene Škorpije meseć će započeti stresno, jer promene, koje se dešavaju u okviru firme u kojoj radite, su van vaše kontrole i mogu ugroziti vašu dosadašnju poziciju i uslove rada. Moguće je da ćete da pređete na novo radno mesto za koje će vam biti potrebna dodatna obuka, obrazovanje ili promenu mesta boravka kao i česta putovanja. Konačno, nova poslovna situacija će se pokazati kao vrlo korisna, jer će vas dodatno poslovno izgraditi i doneti veću mesečnu zaradu.

Pod uticajem lunarne eklipse 16. septembra, mnogi studenti će se odlučiti da promeniti smer na fakultetu ili fakultet, čime će dati svom profesionalnom opredeljenju drugi pravac.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini septembra Škorpije, koje su u braku ili dugogodišnjoj vezi, mogu da očekuju skladane odnose sa partnerom. Međutim, vaša harmonija se može lako narušiti pod dejstvom lunarne eklipse 16. septembra, koja će pogoditi vašu petu kući ljubavi i dece. Neslaganja mogu da iskrsnu oko dece i njihovog vaspitanja, ali je najverovatnije da će se zbog otkrivanja jedne vaše tajne, u vaša srca uvući sumnja i ljubomora. Rasprave, ubeđivanja i svađe, vas u narednom periodu mogu udaljiti jedno od drugog. Vi ćete se povređeni povući u svoj svet i tamo tražiti rešenja da izađete iz ove situacije. Dramatično!

Ako ste slobodni:

Solarna eklipsa će uzdrmati početak septembra Škorpijama, koje su same i izazvati privremeno povlačenje iz stalnog društva, zbog sukoba i razočarenju u jednog dugogodišnjeg prijatelja. Vrlo brzo, vaša osećanja mogu biti povređena pomračenjem Meseca 16. septembra u Ribama i vašoj petoj kući ljubavi, kada je najverovatnije da ćete prekunuti nedavno započetu ljubavnu vezu. Unutarnja snažna emotivna previranja povućiće vas u osamu i duboka razmišljanja. Mnoge Škorpije će se u ovom periodu posvetiti ličnom duhovnom razvoju i odlučiti da se priključe crkvi, grupi za meditaciju i jogu ili drugim udruženjima, koje se bave filozofijom života i alternativnim tehnikama iscelenja duše i tela. S kraja meseca, na jednom predavanju ili skupu, srešćete srodnu dušu, koju ćete prepoznati u predstavniku znaka Riba, Raka, Škorpije ili Vage. Dovoljno da se prepustite i osmelite da uđete u vezu, koju ćete ljubomorno želeti da sakrijete od očiju javnosti. Vrlo emotivno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Buran septembar pun previranja, stresa i osećanja, poremetiće vašu mentalnu, emotivnu i telesnu ravnotežu. Nesanica, glavobolja, košmarni snovi, su pojedini simptomi, koji mogu mućiti mlade Škorpije tokom ovog meseca. Prepuštanje višim sferama, duhovnosti, meditaciji i jogi, predstavlja najbolji lek za vas u ovom periodu.

Početkom meseca, starijim predtavnima Škorpija, mogu se javiti hronične togobe i za preporuku je da u toj situaciji posetite svog lekara.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

2, 3, 11, 20, 30

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.