RAK septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Rakovi,
Poslovni Rakovi lakše će i sa manje drame prebroditi promene izazvane pomračenjem Sunca i Meseca u septembru u poređenju sa martovskim pomračenjima. Sunčana eklipsa 1. septembra pogodiće polje vaših materijalnih dobara i zato u intervalu od sedam dana pre i posle pomračenja, kada je ovaj uticaj najsnažniji, odložite veće investicije i proverite finansijske tokove, troškove i prilive novca. Takođe je važno, da budete oprezni u saobraćaju, komunikaciji i sa dokumentacijom. Polovinom meseca, 16. septembra, kada se događa pomračenje Meseca, pokušajte da izbegnite pregovore i sastanke od značaja i povedite računa o zaštiti ličnog autoriteta i uticaja. Ostatak meseca proćiće manje stresno, ali uz dosta angažovanja oko stabilizacije fininasija. Oprezno!

Situacija u firmi je mnoge zaposlene Rakove poslednjih meseci prilično uznemiravala. Veća informisanost i raspitivanje u vezi novih poslovnih mogućnosti, doneće vam u poslednjoj dekadi septembra priliku da promenite posao. Dilema oko ponude i prelaska na novo radno mesto, može vas staviti u nezgodan položaj i najverovatnije je da ćete napraviti pauzu u radu od desetak dana u periodu dok je planeta Mars, vladar vaše karijere u solsticiju od 19 do 28 septembra. Najbolja odluka za vas je da odbijete ponudu, jer do god je planeta Uran u retrogradnom hodu u polju vaše karijere, najbolje je da sačekate svoju pravu priliku, koja će se desiti pred kraj godine.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Početak meseca može biti krizni za Rakove, koji su u braku i dugim vezama, jer uz pomračenje Sunca u Devici strvoren je negativan aspekt sa planetom Saturn, kaja je vladar vašeg polja partnerskih odnosa. Tamna strana vašeg odnosa će preovladati i vi ćete teškom mukom pokušavati da zaustavite kola, koja su krenula nizbrdo. Poljuljane sigurnosti polovinom septembra, kada je u senci Sunca, ugrožen vaš vladar Mesec, krajnje osetljivi i obuzeti emocijama tuge, povućićete se u svoju ljušturu i osamu. Na testu će biti čvrstina vašeg zajedničkog odnosa i samo oni parovi, koji su povezani dubokom ljubavlju i privrženočću za dom i decu, će opstati. Prelomno!

Ako ste slobodni:

Većina planeta je raspoređeno u vašoj donjoj hemisferi horoskopa, tako da su mnogi slobodni Rakovi u ovom periodu povučeni u svoje misli, dom i porodicu. Vladar vaših ljubavnih odnosa planeta Mars je u vašem polju posla i svakodnevnice, tako da vam se već duži period dopada kolega ili koleginica sa posla ili fakulteta, a moguće je da je to neko ko živi daleko od vas i sa kim svakodnevno provodite sate u razgovoru preko društvenih mreža, skajpa ili telefona. Privlači vas jedana, Vaga, Riba, Bik ili Škorpija. Nakon dugog perioda udvaranja, u poslednjoj par dana septembra, stvoriće se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt. Izvrsno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Tokom septemra vaše zdravstveno stanje je vrlo solidno. Ipak, stres i vaša emotivna preosetljivost, mogu uzdrmati vaše zdravlje i zato je potrebno da preventivnim merama predupredite infekcije, iscrpljenost i malaksalost organizma. Uzimajte dosta tečnosti, urdeno odlazite na spavanje i opredelite se za zdrav način ishrane.

Za starije generacije Rakova u septembru, preporučuje se redovna šetnja, bavljenje rekreativnim sportom i česti boravak i kontakt sa prirodom.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

8, 9, 12, 20, 27

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.