VAGA septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Drage Vage,
Pomračenje Sunca početakom septembra izazvaće turbulentne promene u vašem okruženju i u sferi vašeg biznisa, što će za vas biti dovoljno upozoravajuće, da na vreme promenite planove, strategiju i sačuvate koegzistenciju biznisa i poslovne tajne. Ovako pripremljeni, skoro bezbolno ćete premostili novonastalu situaciju. Štiti vas i moćan raspored planeta na istoku i gornjoj hemisferi, a ulaskom Jupitera u vaše prvo polje 9. septembra, možete da sa velikim optimizmom pogledate u budući napredak vašeg posla i karijere.

Lunarna eklipsa pogađa vaše polje posla i poslovnih odnosa, tako da će to biti momenat da promenite saradnike i date novu direkciju vašem biznisu. Od 22. septembra kada Sunce uđe u vaš znak, planeta Pluton promeni kretanje i zatim Venera uđe u vašu drugu kuću, ostvarićete fantastične finansijske rezultate. Sjajno!

Mnoge zaposlene Vage su već duže vremena nezadovoljne svojom poslovnom situacijom i samim poslom, tako da će nakupljeno nezadovoljstvo kulminirati oko datuma pomračenja Meseca 16. septembara. Vrlo je verovatno da ćete se usuditi da date otkaz i potražićete novi kreativniji i bolje plaćen posao.

One Vage koje neće imati dovoljno hrabrosti za prekid posla, prihvatiće se svog hobija ili odgovarajućeg honorarnog posla i time će poboljšati svoju materijalnu situaciju. Nezaposlene Vage u poslednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Sam početak meseca može biti krizan za bračne Vage i one koje su u dugim i stabilnim vezama. Porodični problemi, takođe mogu da izađu u prvi plan, jer planeta Mars, vladar vaših partnerskih odnosa biće u kvadratu sa Suncem i Saturnom, što znači da će vas preokupirati zdravstvene poteškoće najstarijih članovi porodice.

Situacija će se stišati i određeno rasterećenje od briga osetiće se već u drugoj dekadi septembra, kada će se i vaš odnos sa partnerom postepeno stabilizivati i doneti vam brojne srećne zajedničke trenutke. U poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce u vaš znak, obnovićete i poboljžati zajednički zabavno- društveni život.

Ako ste slobodni:

Vage koje su same, tokom septembra će biti vrlo društvene i rado će izlaziti, zabavljati se i posećivati zanimljiva kulturna događanja u svom mestu. Venera je u vašoj prvoj kući i vi ćete izgledati izuzetno privlačno, tako da vas u prvoj polovini meseca očekuju brojna udvaranja, flert i po koja avantura. Ulaskom planete Jupiter u vaš znak, mnoge Vage će poželeti da se dodatno obrazuju i krenuće na kurs jezika, računara, slikanja, plesa, meditacije ili joge. Na kursu, u obrazobnoj ustanovi, pred kraj meseca zaintresovaćete se za jedanog predstavnika znaka Strelaca, Lava, Bika ili Raka. Na prvi pogled ćete se zaljubiti i započeti vezu punu strasti i romantike. Zanosno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

U prvih dvadeseta dana promenjivog ste zdravtvenog stanja usled negativnog uticaja pomračenja dva važna svetla, Sunca i Meseca. Očekujte manji pad energije početkom i sredinom meseca i moguće je da ćete sem malaksalosti i nesanice, biti osetljiviji na bakterijske i virusne infekcije. Mnoge Vage, u ovom periodu će se ozbiljno posvetiti duhovnosti i izučavanju alternativnih tehnika za opšti boljitak organizma. Meditacija, joga i aromaterapija su complemetarne tehnike, koje bi na vas u ovom periodu blagorodno delovale.

Ulaskom Sunca 22. septembra u vaš znak, obnoviće vam se vitalnost, energija i kondicija. Osećaćete se fantastično!

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

3, 11, 20, 23, 28

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.