STRELAC 

Spremite se za ogromne promene u 2016, jer ćete imate mnoštvo prilika za napredovanje i lični razvoj. Preispitaćete odnose sa drugim ljudima i moraćete da donesete neke teške odluke. U prva 3 meseca bićete u 6. brzini, ali od aprila moći ćete da usporite i uživate u plodovima svoga rada.

POSAO: Polje karijere je dominantno u odnosu na ostale aspekte vašeg života tokom 2016. godine. Poboljšajte vaše profesionalne veštine i što pre dovršite započete projekte. Da bi ste ostvarili vaše ciljeve na pravi način, neophodna je dobra komunikacija sa kolegama i njihova pomoć. Do aprila ćete probati da sve uradite sami i ulagaćete previše energije, a posle toga sledi period kada ćete sa saradnicima podeliti obaveze na ravne časti. Ukoliko smatrate da je neophodno da napravite neke promene, sada je idealan period za ostvarenje te odluke. Finasijsko stanje će biti savršeno ali ipak ne preterujte sa trošenjem novca.

reklame

LJUBAV: Turbulencije će potresati vaše emotivne odnose tokom čitave 2016. godine. Vaše je da se potrudite da ne budete toliko dominantni u odnosu na partnera, ali će romantika u kombinaciji sa strašću biti prava mera da održite dobar odnos sa njim. Strelčevi sa poljuljanim bračnim odnosima ne bi trebalo da razmišljaju o deci.

ZDRAVLJE: U prvoj polovini 2016. nametnućete sebi opak tempo pa neće biti vremena za opuštanje. Od aprila se situacija menja pa isplanirajte putovanje na kome ćete se konačno odmoriti. To neće prijati samo vašem telu nego  i vašem umu.

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.