JARAC 

Tokom 2016. ćete pretresati i redefinisati životne ciljeve, razmišljati o sopstvenim mogućnostima i načinima kako da unapredite svoju ličnost. Neka dugogodišnja prijateljstva staće na put vašeg napretka pa ćete biti primorani da ih okončate. Kada budete jasno videli svoje ciljeve, Jupiter će vam pomoći da se na putu njihovog ostvarenja ne nađe ništa što bi vam otežalo realizaciju.

POSAO: Bićete sigurni u sebe i svesni svojih odgovornosti. Skladni odnosi sa kolegama i pretpostavljenima su od najvećeg značaja. Vrlo je moguće da sami zatražite unapređenje ili da će vas prebaciti na posao koji je vam predstavljati pravi izazov. Ne obraćajte pažnju na zlobne komentare pojednih kolega, jer je najbitnije da sačuvate pribranost, što će ubrzati vaše napredovanje. Od maja do oktobra povedite računa o svojim primanjima i više štedite.

reklame

LJUBAV: Vrlo podsticajna godina za ljubavne odnose, i to od samog početka. Sve će se veoma brzo dešavati, neće biti potrebe ni da se previše trudite, dovoljno je da ugrabite šansu. Slobodnim Jarčevima tokom čitave godine stoji mogućnost nastanka nove veze, s tim što će od juna oni postati vrlo ozbiljne. Jarčevima u braku koji planiraju trudnoću cela godina je odličan period za to.

ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati u 1. polovini godine ali preokupiranost poslom će vas iscrpeti. Od aprila stavite akcenat na opuštanje i odmor kad god ste u mogućnosti. Pravilna ishrana i odlazak na kreativne radionice će pomoći da povratite svoju izdržljivost.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.