RIBE

Pružiće vam se mnoge mogućnosti za napredak, ali morate biti realniji nego obično i na kratko zaboravite kreativnu stranu vaše ličnosti. Osetićete da ste zaista nešto postigli jer sve ono o čemu ste sanjali prethodnih godina konačno će se realizovati. Iako će se pred vama otvarati mnoge šanse, neće sve odgovarati vašem temperamentu, zato je bolje da se odlučite za projekte za koje znate da ćete biti u stanju da ih dovršite.

POSAO: 2016. je povoljna za potpuno nove poduhvate ili za proširenje postojeće firme. Nemojte previše da sumnjate već odluke donosite momentalno. Rođeni u znaku Riba koji se bave bilo kojom vrstom umetnosti će napraviti izvanredno delo i postaće izuzetno poznati u svojim krugovima. U poslednjem kvartalu postići ćete veliki uspeh kojim god poslom se bavili. Postoji opasnost od prevelikog trošenja novca na samom početku godine, ali će se do juna situacija poboljšati pa ćete eventualne dugove moći da vratite upravo tad.

reklame

LJUBAV: Zaboravite na loša ljubavna iskustva iz prošlosti! Nova ljubav stiže između marta i jula i u tom periodu bićete više nego ispunjeni. Ribe u vezi mogu da poremete svoju harmoniju između septembra i novembra, kada će pomišljati da započnu paralelnu vezu sa 3. osobom, ali bilo bi bolje da se drže sadašnjeg partnera. Bračni parovi će tokom cele godine uživati u romatici i strasti.

ZDRAVLJE: Tokom cele godine vaše zdravstveno stanje će biti odlično, izuzev manjih tegoba izazvanih emocionalnim problemima  od aprila do septembra. Odmarajte dovoljno kako biste na vreme napunili baterije.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

M. Čanović/ besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.