BLIZANCI

Vama je 2016. idealna da prvo dovršite odavno započete projekte, pa se tek onda okrenite realizaciji novih. Možda ćete morati da promenite perspektivu i pozabaviti potpuno novim stvarima. Zauzmite praktičan pristup i ne odbijajte pomoć okoline kako biste ostvarili svoje ciljeve. Bikovi u akademskim krugovima će ostvariti neverovatan napredak. Saturn i Jupter će vam slati pomešane signale, ali će vam Jupiter omogućiti da poboljšate finansijsko stanje i da osetite neverovatnu strast u ljubavnim vezama. Biće mnogo kraćih puteva, kao i odlazaka u inostranstvo. Imaćete mnogo više samopouzdanja no ranije i uživaćete u životu. Saturn će se potruditi da postanete ozbiljniji, ali i praktičniji što će itekako uticati na povećanje vašeg entuzijazma.

POSAO: Morate se fokusirati na završetak postojećih projekata, a na sve probleme na koje naiđete na tom putu morate posmatrati realistično. Za njihovo rešavanje potražite pomoć saradnika i poslovnih stručnjaka, a onda će doći do poboljšanja vašeg položaja u poslovnim krugovima. Umrežavajte sa sa saradnicima i eventualnim budućim poslovnim partnerima, jer je to dobra osnova za budućnost. 2016. je odlična da se konačno ratosiljate starih dugova.

reklame

LJUBAV: Očekujte turbulencije u emotivnim odnosima. Veze koje već neko vreme ne funkcionišu će se definitivno okončati i vi ćete početi na potpuno drugačiji način da gledate na emotivne veze. To će se naročito intenzivirati od avgusta, kada se menja vaša ideja o tome kako bi prava veza trebalo da izgleda. Emocionalno ćete ojačati, a oktobar je sjajan period za sve žene koje planiraju trudnoću.

ZDRAVLJE: Tokom čitave godine ćete se osećati dobro, s tim što će od jula vaša energija biti na zavidnom nivou. Vreme je da se otarastite nekih ružnih navika u smislu zavisnosti, a kreativne aktivnosti omogućiće vam da se opustite, očistite um i poboljšate vaše fizičko i mentalno zdravlje.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.