VODOLIJA 

Pravo je vreme za upoznavanje novih ljudi i stvaranje novih kontakata. U vašoj prirodi je da se prepirete, što vam često odmaže u poslu kojim se bavite. Tokom 2016. morate pronaći ravnotežu između vašeg agresivnog nastupa i harmonije kako bi vaši odnosi sa drugim ljudima bili uspešni.  Tražićete lojanost i podršku od novih prijatelja i partnera. Za Vodolije je ovo period kada treba da pokaže svoju kreativnu stanu, ali i da konačno odbaci neke zastarele ideje u svom radu.

POSAO: Odličan period za nove poduhvate. Dobićete neophodnu pomoć od drugih, a rezultati vašeg rada biće uočljivi već u junu. Nemojte zanemarivati pravne aspekte dok budete radili na vašem projektu. Imaćete više samopouzdanja, ali ćete biti mnogo razumniji i smireniji u svojim profesionalnim odnosima. Nekadašnje kolege će vam biti od pomoći da završite rad na određenim projektima. Budžet ćete preopteretiti u aprilu i maju, ali se finansijska situacija poboljšava od juna.

reklame

LJUBAV: Emotivni odnosi će dominirati tokom cele godine. Za singl Vodolije odličan period za novu vezu je od avgusta do oktobra, a decembar je predviđen više za neobaveznu avanturu.  U postojećim vezama najharmoničniji period je od marta do jula, a u novembru treba razmišljati o eventualnoj trudnoći. 

ZDRAVLJE: Od marta  do oktobra posao će vam crpeti previše energije. Oni izdržljiviji će moći uspešno da se suprotstave povećanom nivou stresa, a kod onih slabijih u jednom momentu može doći do pucanja po svim šavovima. Trebalo bi da posao ponekad ostavite po strani i pokušate da se dovoljno opustite, a meditacija bi mogla da da najbolje rezultate.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.