DEVICA 

Vaš godišnji horoskop za 2016, godinu nagoveštava period u kom treba da razvijate svoju kreativnost i samosvest. Otkrijte svoje skrivene sposobnosti, one će vam mnogo pomoći za ostvarenje daljih životnih planova. Međutim, neke crte vašeg karaktera moraćete da promenite barem malo jer su one prepreka za vaš napredak. Vrlo je moguće da ćete se tokom 2016. odlučiti za doškolovavanje ili neki drugi način za proširenje vaših vidika koji će vam pomoći da iskažete vaše talente na najbolji mogući način.

POSAO: Ukoliko u 2016. planirate da započnete samostalan biznis, on će postati profitabilan do novembra. Mnogo snage ćete uložiti, ali će vam se mnogo i vratiti. Zaposleni moraju da traže pomoć svojih saradnika kako bi napredovali, ali pre svega morate biti srdačni prema svojim kolegama, jer će vam arogancija samo odmoći. Ne nastupajte agresivno i probajte da budete ubedljivi u predstavljanju svojih ideja. Ne preterujte sa trošenjem novca, naročito u prvoj polovini godine. Sve što uložite, to će vam doneti dobre prihode.

reklame

LJUBAV: Prva polovina godine je povoljna za ljubavne veze ispunjene uživanjem i zabavom. Sve nesuglasice sa partnerom rešavajte razgovorom, jer je vrlo bitno da sa njim održite harmonične seksualne i mentalne odnose. Krupne odluke, kao što je prinova, treba zajednički da donesete.Vaša emocionalna snaga biće od juna na zavidnom nivou.

ZDRAVLJE: Bićete izuzetno aktivni tokom prve polovine godine zahvaljujući vašoj vitalnosti. U avgustu bi ipak trebalo da pauzirate i dobro se odmorite, a zatim u vašu svakodnevnicu uvedite šetnje, kardio vežbe i pravilnu ishranu, jer je to neophodno kako biste imali kondiciju.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.