ŠKORPIJA

2016. godina biće u znaku dostignuća na ličnom planu. Napravićete neophodne promene i krenuti napred, tako da ćete u životu uživati punim plućima. U drugom kvartalu 2016. naći ćete se pred ozbiljnim izazovima, pa ćete posle detaljne analize doneti veoma bitne odluke. Naporno ćete raditi pa će vam se ponekad činiti da nemate dovoljno vremena za ostale stvari u životu.

POSAO: Ne namećite svoje ideje preko saradnika, već se više fokusirajte na to kako međusobno sarađujete. Kako biste unapredili svoja znanja i veštine, pohađajte seminare i kurseve. Od aprila do septembra biće idealno vreme da promovišete svoj rad, kao i za poslovna putovanja. Imaćete manjih problema sa finansijama, tako da nije zgoreg da se posavetujete sa finansijskim stručnjakom, ali od juna kreće mnogo bolji period za vas.

reklame

LJUBAV: Između februara i maja očekujte značajne promene u emotivnom životu, kada ćete morati da preduzmete odgovornost za postojeću situaciju. Budite strpljivi u drugoj polovini 2016, ali to ne znači da treba da odustanete od svojih zamisli, jer vas očekuje period ispunjen strašću.

ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati u prvoj polovini 2016, ali ne preterujte sa fizičkim aktivnostima jer bi one mogle da vam naprave problem u drugoj polovini godine. Obratite pažnju na ishranu, jer je ona ključan faktor za vašu kondiciju i dobro zdravstveno stanje.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.