RAK 

Bićete izuzetno optimistični i puni samopouzdanja po pitanju ostvarenja uspeha u svemu što započnete. Sve postojeće nesporazume u porodici rešićete zahvaljujući vašem otvorenom i iskrenom pristupu, ali bi trebalo da budete agresivniji na poslu i da se ne plašite da iskažete svoje mišljenje. Slušajte vaš unutrašnji glas koji će vas navoditi šta i kako treba da činite i koristite svoje veštine kako biste pridobili podršku okoline.

POSAO: Do oktobra 2016. ostvarenje vaših ciljeva zavisiće od kolega sa kojima sarađujete. Trebalo bi da budete izuzetno precizni kada svoje zahteve izlažete svojim saradnicima. U poslednja 3 meseca očekujte da ćete moći samostalno da odlučujete i dovršavate sve projekte. Planete su u tom periodu pozicionirane tako da ćete neometano moći da ostvarite profesionalne ciljeve bez ikakvih prepreka. Finansije će vam biti odlične na početku godine ali vremenom će se pojaviti opasnost od preteranog trošenja.

reklame

LJUBAV: Slobodni Rakovi bi trebalo da budu obazrivi od sredine godine ako započinju nove veze, jer između marta i juna teško da ćete pronaći kompatibilnog partnera. Oni u stabilnim vezama treba da se pripreme na nestabilnost, jer će vaš odnos konstatno prolaziti kroz promene. Ukoliko želite da sačuvate vezu, rešavanju problema pristupite krajnje racionalno.

ZDRAVLJE: Moraćete da budete pažljivi prema sebi tokom čitave godine, jer će vas previše aktivnosti potpuno iscrpeti. Posebno morati da obrati pažnju na svoje mentalno zdravlje u periodu od marta do jula, inače preti opasnost od nervnog sloma upozorava godišnji horoskop za 2016. godinu. Aktivnosti na otvorenom i  bavljenje sportom pomoći će vam da poboljšate kondiciju.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.