VAGA 

Treba da odlučite šta zaista želite u životu i sve svoje snage i kreativne sposobnosti usmerite ka ostvarenju tog cilja. To će vam dati više samopouzdanja i mogućnosti da proširite krug svojih poznanika. U vašem razvoju porodica će odigrati ključnu ulogu, a sa njom ćete učestvovati u mnoštvu aktivnosti. Pucaćete od energije i mnogo vremena provoditi na otvorenom.

POSAO: Izuzetno povoljna godina ako planirate započinjanje novog posla. Moraćete da imate puno samopouzdanja kako biste na pravi način ostvarili vaše ciljeve. Naići ćete na otpor nekih kolega, ali će zato vam ostali pružati podršku svim srcem. Morate biti istrajni u tome da slomite otpor poslovnih saradnika. Krupne poslovne odluke ostavite za drugu polovinu 2016. godine, jer je bespotrebno i kontraproduktivno odlučivati na prečac. Jupiter je na vašoj strani kad je reč o finansijama, zarađivaćete odlično pa je sad povoljan momenat da se oslobodite nagomilanih dugova, a nepotrebne troškove svedite na minimum, savetuje godišnji horoskop za 2016.

reklame

LJUBAV: Vage će u 2016. biti strastvene i poput magneta će privlačiti potencijalne partnere. Septembar je idealan za početak jedne izuzetno ozbiljne veze. Postojeće veze koje su inače na staklenim nogama suočiće se sa teškim trenucima, a neke od njih će se i okončati. Za sveže slobodne oktobar donosi nova iznenađenja na emotivnom planu, a za partnere koji su u braku i planiraju decu, cela 2016. je idealna za realizaciju tog plana.

ZDRAVLJE: Fizički ćete se odlično osećati ali će vam mentalna snaga biti poljuljana, naročito u periodu između aprila i jula. Neophodni su vam odmor i opuštanje, ali će se situacija od septembra drastično poboljšati.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.