LAV

Prisustvo Jupitera u vašem znaku omogućiće vam napredak u životu i obezbediće vam dovoljnu dozu optimizma. Ukoliko želite da razvijate svoju ličnost i da vam se život poboljša, slušajte šta drugi ljudi imaju da vam kažu. Proširićete svoj krug poznanika i saradnika koji će vam mnogo pomoći na vašem putu do uspeha. Pokušajte da unapredite vašu duhovnu snagu, a čuvajte se prekomernog trošenja novca tokom 2016. godine.

POSAO: Potrudite se da pridobijete podršku i poverenje svojih naređenih kako biste lakše ostvarili svoje ciljeve. Budite srdačni prema svojim kolegama ali se nemojte plašiti da sasvim iskreno izrazite svoje mišljenje. Tokom prva 3 meseca porazmislite šta ste do sad postigli u karijeri i uvidite koji su vam planovi za budućnost. Oslonite se na intuiciju dok formulišete vaše buduće ciljeve, a zatim se fokusirajte na to kako da ih realizujete. Bićete izuzetno produktivni pa vam neće manjkati novca, ali bi bilo dobro da počnete i da štedite. Septembar je glavni mesec za poboljšanje finansijske situacije.

reklame

LJUBAV: Slobodni Lavovi imaće mnogo prilika da ostvare ozbiljnu ljubavnu vezu, naročito između avgusta i novembra. Međutim, Lavicama preti opasnost da će na sastanke izlaziti sa tzv. lošim momcima pa zvezde savetuju da se ne upuštate u seksualne odnose sa njima jer bi moglo doći do nekih komplikacija. Za one u ozbiljnoj vezi ili braku 2016. je idealna za proširenje porodice.

ZDRAVLJE: Vodićete bitku sa manjim zdravstvenim tegobama sve do maja, a od ovog meseca vaše zdravlje će biti odlično. Probajte da promenite dosadašnje prehrambene navike, a u avgustu pokušajte da se maksimalno opustite i osluškujte šta telo ima da vam poruči.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.