Životinjski horoskop

Početak godine uvek simbolizuje na okretanje novog lista u životu, donošenje ispravnih odluka i sticanje novih navika. Nažalost, ono što je ostalo nerešeno neće nestati dodirom čarobnog štapićau novoj 2016. godini, ali zavirite u godišnji horoskop za 2016. i otkrijte šta vas sve očekuje.

Ovan pronalazi srodnu dušu krajem godine, Bik će se suočiti sa mnogobrojnim izazovima dok će Blizanci zbog povećanog samopouzdanja uživati u životu. Raka na putu do uspeha vodi njegov unutrašnji glas, Lavice moraju da se čuvaju od tzv. loših momaka, a Device otkrivaju svoje skrivene sposobnosti predviđa godišnji horoskop za 2016, godinu. Vaga mora da odluči šta hoće od života, Škorpija pravi neophodne promene i kreće napred a Strelca će protresati ljubavne turbulencije. Jarac redefiniše životne ciljeve,  Vodolija mora da razvije svoje diplomatske veštine, a Ribe će imati manje zdravstvene tegobe izazvane emocionalnim problemima

OVAN

Budite bez brige, godišnji horoskop za 2016. predviđa divnu godinu za vas, jer će sve planete raditi u vašu korist. Možda još uvek niste svesni, ali u godini pred vama ostvarićete izuzetan napredak čim rešite sami sa sobom šta su vam glavni prioriteti u životu. Ovnovima koji su preneli probleme iz prošle godine  2016. će biti pravi izazov ali zahvaljujući vašem pozitivnom pristupu prevazići ćete sve prepreke, a emocionalno ćete biti jači nego ikad.

reklame

POSAO: Period od aprila do septembra biće fantastičan za započinjanje novog posla ili otpočinjanja novih saradnji. Poradite na harmoničnim odnosima sa svojim zaposlenima ili kolegama, jer ćete tako mnogo lakše ostvariti vaše profesionalne naume. Ambiciozni se i nemojte zazirati od rizika, jer to je pravi način da ostvarite uspeh. Koristite maksimalno svoje veštine, a mnogo će vam pomoći i socijalna inteligencija i kreativnost. Pokušajte da proširite društvene krugove u kojima se krećete, jer time ćete otvoriti mogućnost za nova partnerstva sa organizacijama i poslovnim grupama, koje će vam pomoći da se popnete za lestvicu više. Što se novca tiče, prihodi će vam biti fantastični prva 4 meseca, a mnoga ranija ulaganja će konačno uroditi plodom. Postoji opasnost od prekomernog, a nepotrebnog trošenja novca tokom septembra tako da bi bilo dobro da u tom periodu novac koristite samo za osnovne potrebe.

LJUBAV: Ovnovi koji godinama samuju imaće mnoštvo mogućnosti za nove ljubavne priče. Te veze će biti izuzetno strastvene i magnetski ćete privlačiti suprotni pol. Od februara do maja trebalo bi da izbegate uletanje u veze koje se baziraju isključivo na seksu, iako ćete očekivati da od toga može da nastane nešto više. Vaša potraga za srodnom dušom okončaće se krajem godine, kada ćete započeti izuzetno ozbiljnu vezu. Pripadnici ovog znaka koji su u stabilnim vezama treba da znaju da će one još više ojačati, a mnogi od vas bi trebalo da se priviknu na ideju da će dobiti prinovu.

ZDRAVLJE: Uticaj Marsa biće evidentan sve do početka aprila, jer ćete naprosto pucati od energije, što će itekako pozitivno uticati na sva životna polja. Ako se i pojave manje zdravstvene tegobe, bez problema ćete ih prevazići zahvaljujući vašoj vitalnosti. Sportisti među Ovnovima će se isticati i postizati neverovatne rezultate zbog povećane izdržljivosti. Jupiter će vam pomoći da emotivno budete snažniji i da razvijete svest o sebi.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.