BIK

Tokom godine suočićete se sa rešavanjem konflikta između vas i sveta koji vas okružuje. Moraćete da poradite na emocionalnoj snazi kako biste postigli materijalni uspeh. Uspećete da se suočite sa izazovima na koje ćete nailaziti tokom 2016., što će vam omogućiti da krenete napred u godinama koje slede.

POSAO: Da biste napredovali u poslu, morate da radite na vašim komunikacionim veštinama savetuje godišnji horosko za 2016. godinu. Imaćete veliku podršku od svojih nadređenih, a mnogo veći uspeh ćete postići ako ne delujete samostalno već dopustite da vam pomognu drugi ljudi. Napravite obračun vaših finansija početkom godine, jer su vrlo mogući iznenadni izdaci, naročito zbog ulaganja u novu opremu ukoliko imate sopstveni biznis ili su u pitanju dugoročna ulaganja.

reklame

LJUBAV: Lepa vest za usamljene Bikove je da se nova ljubav krije u vidu osobe sa kojom se već poznaju i druže, ali morate da poradite na svojoj ličnosti. Druga polovina godine nije dobra za započinjanje novih veza. Bikovi u ozbiljnim vezama trebalo bi da pređu u novu, bračnu fazu života. Pre toga isplanirajte odmor sa partnerom i uživajte u blaženstvu. Zauzetim Bikovima će brak ojačati krajem 2016. godine.

ZDRAVLJE: U prva tri meseca 2016. vitalnost će vam biti na zavidnom nivou. Međutim, u kasnijem periodu morate biti obazrivi i trebalo bi da se dovoljno odmorite između dva naporna poslovna perioda. Kako biste se potpuno oslobodili stresa, planirajte putovanje u julu na kome ćete zaista živnuti, a bavljenje nekim sportom omogućiće vam da ostanete u dobroj fizičkoj formi.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.