ŠKORPIJA

Ljubav i veze

Za Škorpije koje su u vezi, ovo će biti sjajan period da se dodatno zbliže sa partnerom i to na nekom romantičnom putovanju, daleko od svih. To će biti savršeni način da se posvetite jedno drugom i ojačate svoju vezu za koju, čini se, kao da niste imali dovoljno vremena u poslednje vreme i koju ste olako shvatali. Vaša mašta ovog meseca zaista može svašta, a to će se odraziti naročito na vaš seksualni život. Definitivno ćete razbiti monotoniju, a način na koji ćete to uraditi, odaberite u skladu sa svojim željama, osećanjima i ličnostima, na kraju krajeva. U ovom periodu bi zaista trebalo da se opustite i zaboravite na sve probleme. Sada ste tu samo vaš partner i vi.

reklame

Ukoliko ste slobodni, shvatite da ne može sve da bude savršeno i da vaš partner ne mora biti savršen. Prestanite da se opterećujete detaljima. Baš te sitne nepravilnosti i “mane” mogu biti vrlo intrigantne i seksi, zar ne?

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Škorpije će ovog meseca biti naročito zainteresovani za ostvarivanje prisnih, prijateljskih odnosa sa kolegama na poslu. Samo napred. Takvi odnosi neće biti samo zabavni, već mogu biti i vrlo korisni. Ovo je generalno dobar period za posao, naročito ukoliko se bavite poslom koji utiče na veći broj ljudi ili celu društvenu zajednicu, kao što su recimo brojna humanitarna zanimanja. Bićete vrlo efikasni u komuniciranju. Ne plašite se da budete inovativni, proaktivni i da se opasno “bacite” na konkurenciju.

Telo i duh

Bićete jako impulsivni ovog meseca, te ako vam nešto znači, vodite računa o svojim naglim reakcijama. Osim toga, može se desiti da ćete biti vrlo pristrasni i opsesivni, pa je bolje da ne donosite velike i važne odluke ovog meseca. Biće vam potreban odmor od svega i svih, želećete da pobegnete daleko, da se izolujete i posvetite se samo sebi i svojim osećanjima.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.