JARAC

Ljubav i veze

Ovog meseca će odnos sa porodicom vama biti na prvom mestu, naročito ukoliko i sami imate partnera i decu. Vaša potreba da ponovo budete mladi i detinjasti zapravo uopšte nije loša jer će vas to dodatno zbližiti sa njima. Takođe, biće vam jako važno da osećate da vaš odnos raste i razvija se i nećete biti zadovoljni ako uz svog partnera ne vidite budućnost i ukoliko vam se čini da “tapkate” u mestu. Ipak, ako pokrenete razgovor o toj temi, sve se lako može promeniti i to nabolje. Vreme je za novu stranicu!

reklame

Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete na nekom putovanju, što privatnom što poslovnom, upoznati osobu koja će vam se jako dopasti i sa kojom ćete želeti da se upustite u flert, a možda i nešto više. Svakako, ovo je lep mesec za sve pripadnike ovog znaka.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Ukoliko su nove tehnologije u prirodi vašeg posla, moraćete da ispratite promene i budete u toku sa dešavanjima. Ukoliko ih u najvećoj meri uključite u svoje poslovanje, to vam može doneti samo dobro. Generalno, ništa posebno se neće promeniti ovog meseca, a ukoliko ste do sada uspešno poslovali, takva situacija će se i nastaviti. Nekako ćete uvek biti u centru pažnje zbog svog rada, a osim toga, ovo je i dobar period kada su finansije u pitanju.

Telo i duh

Ovaj period, srećom, ne donosi mnogo trzavica. Dobro ćete se osećati, nećete imati previše obaveza koje vas umaraju pa je savet da se ovog meseca posvetite sebi i svom ličnom razvoju i napretku. Radite ono u čemu uživate i sa čim ćete biti srećni.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.