BLIZANCI

Ljubav i veze

Iako je u vašoj vezi sve u najboljem redu, ono što je potrebno da stvorite i uspostavite jesu određene granice. Koliko god da ste prisni sa svojim partnerom i da imate međusobno slobode, neke stvari moraju da se znaju i da se poštuju, za čim ćete i sami imati potrebu. Biće vam veoma bitno da vaš partner zna šta volite, a šta ne, te da to i poštuje, kako ne bi dolazilo do nepotrebnih rasprava.

reklame

Sve osim ovoga savrđeno funkcioniše kod vas, posebno kada je u pitanju vaša seksualna energija, pa će ovo biti jedan veoma zanimljiv mesec za vas. Tu su i nove veze za sve slobodne Blizance, pa je vrlo moguće da ćete jedno lepo poznanstvo pretvoriti u nešto više i kvalitetnije.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Oktobar je mesec kada će svi oni koji se bave odnosima sa javnošću i prodajom imati veoma velike uspehe, pa se potrudite da iskoristite period koji je pred nama. Ono što vam može predstojati tokom oktobra jesu mnogobrojni poslovni putevi, u okviru ili van zemlje, što će vam svakako prijati, a i stvorićete značajna poznanstva i prijateljstva koja vam mogu dosta značiti.

Blizanci koji trenutno nisu zaposleni, imaju velike mogućnosti da se to promeni, a uz to bi trebalo da prihvatite ono što vam se nudi, pa čak i neke sezonske poslove, jer se nikada ne zna kakva prilika tu može naići. Stvaranje dobrih kontakata uvek je bilo nešto što mnogo vredi.

Telo i duh

Blizancima je bitno da ovog meseca ne popuste mnogo pred emocionalnim teretom, budući da će ga biti. Vodite računa o svom zdravlju i poslušajte sve znakove koje vam organizam šalje, kako ne biste stvorili veće zdravstvene probleme.Uz sve to, pratite svoje snove i ne zaboravljajte nikada na njih.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.