LAV

Ljubav i veze

Lavove očekuju manje turbulencije u vezama, ukoliko su zauzeti. Nedostajaće vam malo empatije i razuemvanja, te ćete imati dosta kritika na račun svog partnera, što će svakako dovesti do toga da nastaju različite nesuglasice i svađe. Pokušajte da se malo smirite i razumete sve što partner želi da vam kaže, nemojte signale i znakove da tumačite pogrešno, jer ćete tako samo negativno uticati na svoju vezu. Budite malo osećajniji, te ćete tako rešiti apsolutno svaki problem.

reklame

Ne prihvatajte uvek savete od drugih, mogu samo da vam odmognu, nekada stanite i poslušajte ono što vam govori vaš unutrašnji osećaj. Ovo važi i za slobodne Lavove, ukoliko pravilno pročitate znakove koji vas navode na neku osobu, možete ostvariti lepu i kvalitetnu vezu.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Vreme je da sve svoje ideje i planove počnete da sprovodite u delo. Oktobar je veoma dobar mesec za uspešne karijere kod skoro svih Lavova, bez obzira na to čime se bavite. Pokušajte da sve ono što zamislite započnete sa realizacijom, jer ćete ubrzo videti da će se isplatiti, i svaki projekat koji budete započeli biće dovršen. I kada su finansije u pitanju, mesec pred nama vam donosi dosta poboljšanja i boljeg stanja, te ne morate brinuti o tome. Čak možete sasvim slobodno uložiti u neki novi posao, ukoliko ste to već planirali.

Telo i duh

Dosta rada obeležiće period koji vam sledi. No, i pored toga, morate brinuti o sebi, te vam se savetuje da uvek budete dovoljno naspavani, jer će samo kvalitetan san učiniti da budete uspešni na svakom polju. Uživajte u početku jeseni, iako je možda ne volite, jer će vam doneti dosta razloga da ostane u lepom sećanju.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.