RAK

Ljubav i veze

Mnogo toga zanimljivog očekuje na ljubavnom polju većinu pripadnika ovog znaka tokom perioda koji dolazi. Ukoliko ste neko kraće vreme u vezi ili imate prijatelja “sa povlasticama” trebalo bi da se zapitate da li možda on hoće nešto više nego neobaveznu vezu koja vama trenutno odgovara. Osećaćete se veoma energično i poletno, a to će upravo uticati na to da želite samo kraća druženja, na šta najviše utiče vaš pojačani seksualni apetit. No, ovo će najviše odgovarati onima koji su u dužim vezama, jer ćete se još više zbližiti sa svojim partnerom.

reklame

Ni slobodni Rakovi nemaju drugačije namere, pa će za njih oktobar biti mesec zabave, druženja uz dosta flerta i neobaveznih susreta. Neće vam biti potrebna “duboka” ljubav, već samo osećaj zaljubljenosti koji će uticati na to da imate dovoljno energije za sve šta radite.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Emotivni život će vam pomoći da budete opušteniji, jer posao donosi mnogo obaveza i stvari kojima ćete morati da “vladate”, kako biste ostvarili sve ciljeve koje imate na umu. naporan mesec vas čeka kada je količina, kao i težina posla u pitanju, a to svakako vodi i velikim uspesima. No, doći ćete do momenta kada ćete morati da donesete i jednu veliku odluku, pa bi trebalo da sednete i razmislite dobro, sagledate sve činjenice koje imate pred sobom i tek onda donesete konačnu odluku.

Telo i duh

Mnogo posla utiče na to da nemate vremena za svoju porodicu i prijatelja, što biste svakako trebali da izmenite. Vreme provedeno uz bliske osobe učiniće da se osećate bolje, te će vam dati i više energije da svaki problem na koji naiđete bolje i brže rešite. Povedite računa o zdravlju i polako planirajte neki kraći odmor, verovatno će vam trebati nakon napornog perioda koji nadolazi.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.