RIBE

Ljubav i veze

Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku u kome ima i dece, moguće je da će doći do nekog nesklada i nesporazuma sa partnerom. Ovo nije nešto što se ne može prevazići ali oboje morate malo da smirite strasti i racionalno sagledate eventualni problem. Oboje imate potrebu da isterate svoje, ali tako nikuda nećete stići. Timski rad nije bitan samo kada je u pitanju posao, već i kada je u pitanju bilo koji drugi tip ličnog odnosa. Usredsredite se na zajednički cilj, a sve vaše razlike ostavite po strani.

reklame

Kada je reč o seksu, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, sada je vreme da poradite i na ovom aspektu života. U ovom pogledu je važno da naučite da ne budete sebični već da zadovoljstvo treba da bude obostrano. I seks nije samo seks, nagon. On zaista može da učini mnogo za svaku vezu.

Slobodne Ribe će možda promeniti svoj status veze i to će biti ono što su dugo čekale i o čemu su maštale.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Kako su u vezi važni timski rad i komunikacija, isti slučaj važi i kada je u pitanju posao. Ključ dobre komunikacije jesu tačne informacije i slušanje, a vama to nije problem. Umete da privučete pažnju na sebe i dobro “prodate” svoj rad. U suštini, ništa posebno se neće promeniti na poslovnom planu. Isti posao, iste obaveze, ista iskušenja… Trudite se da budete hladne glave i uvek dobro razmislite pre nego što na nešto i odreagujete.

Telo i duh

Oktobar je za vas mesec kompromisa i potrebe da branite sebe. To će vam oduzeti mnogo energije, ali nemojte dozvoliti da vas neko bez razloga ugnjetava. Uvek se mirnim putem može pronaći rešenje koje će svima odgovarati. U nekim trenucima ćete biti previše emotivni, nervozni, džangrizavi, mnogo ćete razmišljati i mučićete sami sebe. Pokušajte da se isključite ili da priuštite sebi neku aktivnost koja će vas opustiti i smiriti.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

wannabemagazine.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.