VODOLIJA

Ljubav i veze

Zauzete Vodolije će u oktobru biti veoma slabe na svog partnera. On će imati veliki uticaj na vas pa će se činiti kao da ste potpuno druga osoba. Iako se možda nećete uvek slagati sa njegovim stavom, na kraju ćete uvek vi biti ti koji na kraju popuste. Iako vam deluje kao da odstupate od onoga što vi zapravo jeste, na neki čudan način će vam prijati ovakav uzbudljiv i strastven odnos međusobnog “ganjanja”.

reklame

Čak i da ste slobodni bićete jako strastveni i raspoloženi za ljubav, pa čak i seks. Neće vam biti problem da se povremeno upustite u neku avanturu bez obaveza. Samo nemojte biti previše egoistični i nećete propustiti sjajne stvare koje su vrlo verovatne u toku ovog meseca.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Možda ćete se suočiti sa nekim problemima na poslu, ali koliko god oni delovali veliko i značajno, nemojte toliko pažnje posvećivati detaljima već se oslonite na svoju intuiciju. I verujte u sebe! Ovo je period kada ćete na lakši ili teži način naučiti da ponekad morate da se udaljite od onoga što vas frustrira i o tome počnete da razmišljate glavom, a ne srcem. Budite racionalniji. Suštinska promena se može desiti na polju finansija, ali u onom pozitivnom smilsu.

Telo i duh

Genralno, ovo je uspešan mesec i sigurno ćete naučiti mnogo toga što će vam biti korisno i što će vam prijati, pomoći da se osećate bolje. Neko će pokušati da poljulja vaša uverenja, ali ne dajte se tako lako. Vi znate šta je vama zaista važno i samo na to se i fokusirajte. U slučaju da ipak posumnjate u sebe, oslonite se na prijatelje i vama važne ljude koji će vas najbolje motivisati.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.