VAGA

Ljubav i veze

U prethodnom periodu su se po vašoj glavi motala brojna pitanja koja vi i dalje niste rešili. Ipak, u oktobru definitivno važi ono – sad ili nikad. Upravo u ovom periodu ćete imati prilike da napokon razgovarate sa partnerom o svemu što vas je mučilo prethodnih nedelja. Osećaćete da napokon imate snage da to što vam je na umu i usmeno izrazite. Bićete u stanju da konstruktivno razgovarate sa partnerom, bez potrebe da ga vređate i povređujete. Zato ovo i jeste period kada je dobro da razgovarate o budućnosti vaše veze i, generalno, u kom pravcu će se vaš odnos razvijati.

reklame

U suštini, ovo je jedan dinamičan period i sigurno vam neće biti dosadno, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Suština ovog perioda, kada je u pitanju ljubav, jeste komunikacija i otvoren razgovor o svemu. Ovo može unaprediti čak i vaš seksualni život.

Slobodne Vage će verovatno to i ostati i ovog meseca ukoliko ne pronađu nekoga ko će im zaista odgovarati. Vi jednostavno ne želite da trošite vreme na nešto što nema perspektivu. Zbog toga ćete možda nekome delovati hladno i neprijatno.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

S obzirom na to da je ovaj period dobar za komunikaciju i otvorene razgovore, isti slučaj važi i za posao, a ne samo za ljubav. Čak, Vage koje se bave poslom koji ima veze sa komunikacijama biće veoma uspešne. Nije vam problem da govorite, jako ste elokventni i sve će vam ići od ruke. Osim toga, svoju veštinu izražavanja možete iskoristiti i za samopromociju i oglase u kojima reklamirate svoj rad. Ovo je dobar period i da radite na sebi i razvijanju znanja i viština. Dobri ste u ubeđivanju i “diplomatskim” razgovorima.

Telo i duh

Moto za ovaj mesec za vas je – učini to odmah! Nemojte da čekate, zgrabite priliku! Bićete motivisani za sve, ali samo vodite računa o tome da dobro raspodelite svoje vreme i energiju. Osim toga, povedite računa i o tome da dovoljno vremena posvetite vama dragim ljudima, naročito ukoliko ste u poslednje vreme bili pomalo sebični. Prijaće vam. Izbegavajte ljude koji vam ne prijaju i koji u vama bude negativnu energiju.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.