DEVICA

Ljubav i veze

Kada su ljubav i emocije uopšte u pitanju, potrebno je da razmišljate o kompromisima. Nemojte da stvari radite samo onako kako vama odgovara, već poslušajte i drugu stranu, pa ćete tako izbeći brojne konfliktne situacije. Tokom narednog perioda na vaše emotivne odnose će dosta uticati vaše finansijsko stanje, budući da će vas manjak novca činiti nervoznim, pa ćete to prenositi i na svoje voljene. Tako će biti i u odnosu na partnera, ali i porodicu i prijatelje, pa ćete sve posmatrati sa materijalne strane. Strpite se i primirite, jer bliske ljude ne bi trebalo da zamarate takvim svojim problemima, oni su tu da se osećate opušteno i sigurno.

reklame
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Kao i u ljubavi, sve će u narednom periodu biti podređeno finansijama. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa osobom koja je stručna, te da ne vršite velika ulaganja, ali ni da previše štedite, jer će vas izbalansiran odnos dovesti do nekih uspeha koje priželjkujete. Ukoliko poslujete u kompanijama u kojima je veliki protok novca koji sami kontorlišete, uvek proverite sve dva puta, kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija.

No, i pored ovakvih problema, koristićete svoj šarm i moć zavođenja kako biste rešavali neke poslovne dileme, što će učiniti da vas mnogi nadređeni primete, a to će svakako dovesti do ispunjenja ciljeva koje već dugo imate u svojoj glavi.

Telo i duh

Dosta ste napeti i previše razmišljate o svemu što radite, a to će naredni period zahtevati u velikoj meri od vas, pa vam je pšotreban i odmor, nešto što će činiti da se osećate relaksirano i odmorno. pronađite nešto što vas najviše opušta, te se prepustite, kako biste mogli sve da izvedete do kraja što ste i zamislili.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.