STRELAC

Ljubav i veze

Zauzete Strelce očekuje seksi i strestveni mesec! Bićete raspoloženi za ljubav i prosto ćete zračiti nekom toplinom. Koliko god da ste sa partnerom, u ovom periodu će vam najvažnija biti upravo ta “fizička” ljubav. Stalo vam je do dobrog seksa i potrudićete se da uradite sve što je u vašoj moći da taj aspekt veze što više osvežite i učinite zanimljivim. Budite sigurni da partner neće moći da vam odoli! Ukoliko ste u braku, možda vas očekuje proširenje porodice. O da, beba može biti tik iza ugla! Nemojte se plašiti, prosto ćete imati potrebu za tim. Ako pak već imate decu, osećaćete da im je potrebno više vaše pažnje i ljubavi.

reklame

Čak i ako ste slobodni, neće vam biti dosadno. I kod vas važi već pomenuto ljubavno raspoloženje, a ako se angažujete po tom pitanju, vaš status veze se lako može promeniti. Izlazite, družite se, a ako vam prijatelji predlažu nekog, razmislite dvaput i nemojte da odbijate “na prvu loptu”. Osim toga, možda ćete zanimljivu osobu upoznati i putem društvenih mreža.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Kada je reč o poslu, biće vam važno da budete sistematični, tačni i dobro organizovani. Bićete brzi, ali precizni i ovaj period je zaista dobar bez obzira na to čime se bavite. Čak se i studentima smeši sreća! Budite strpljivi, koncentrisani i uspeh će doći, samo ne odustajte. Znate koliko možete i držite se svojih standarda.

Telo i duh

Bićete jako druželjubivi i neće vas držati mesto. To što vam i na ljubavnom i na poslovnom i na finansijskom planu cvetaju ruže biće vam dovoljna motivacija da budete srećni, da i dalje radite i trudite se i da prosto blistate. Nemojte se iznenaditi ako vam neko kaže da izgledate drugačije ili da ste se preporodili!

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.