BIK

Ljubav i veze

Period koji je pred vama zahteva da budete u savršenom balansu, kako ne bi došlo do problema u vezi. Dosta ćete stvari, komentare i uopšte sve što se dešava oko vas shvatati lično, zbog čega je moguće da ćete naići do nesuglasica sa partnerom. Čak će vas i najmanje stvari izluđivati, što će se svakako odraziti na vaš odnos u vezi. Povedite računa o tome da uspostavite normalnu i stabilnu komunikaciju sa partnerom, kako biste mogli da prevaziđete sve nesuglasice.

reklame

Izmenite svoju rutinu u svemu, načinu poslovanja, hobija, obavljanja svakodnevnih obaveza, što će vam veoma prijati i bićete zadovoljniji, a to će svakako biti dobro za vaš odnos sa partnerom. Dok zauzeti imaju nekih problema, slobodni Bikovi ne žele da predaju srce bilo kome. Baš zbog toga, ovo će biti mesec pun druženja, zanimljviih poznanstava i neobaveznog flerta.

Mesečni horoskop za oktobar 2016
Mesečni horoskop za oktobar 2016
Pročitajte – KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: Ovi znakovi jedni drugima mogu da donesu suze, bol i slomljeno srce, zato je najbolje da ne pokušavaju ništa

Novac i karijera

Bikovi, ovo je mesec koji će u vama stvoriti potrebu za takmičenjem, ali ne uzaludno, budući da ćete biti veoma uspešni u tome. Savršeno je vreme da organizujete svaki svoj poslovni korak, te da izgladite sve probleme sa kolegama, budući da je odličan period za to. Nailazićete samo na pozitivne komentare i kritike. Informacije do kojih ćete dolaziti pomoći će vam u tome da sve radite baš onako kako je potrebno, a tako ćete biti i veoma produktivni. ovo je definitivno mesec Bikova kada su poslovni uspesi u pitanju, pa bi trebalo samo da se potrudite i date svoj maksimum, isplatiće se.

Telo i duh

Vreme je da poslušate svoju intuiciju, te da se njome povodete, jer će vas dovesti do onoga što zaista želite i za šta se dugo borite. Poslušajte i potrebe svog tela, vežbe i dijeta bi dobro došli, kao i nešto više sna.

Pročitajte – MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.