Mesečni horoskop za jul 2021
Mesečni horoskop za jul 2021

Mesečni horoskop za jul 2021

Ovan

Ljubav

U ljubavi zanimljiv period.Nova poznanstva će nekim Ovnovima pomoći da zaborave još sveže ljubavne rane,ali osim prijatmo provedenog vremena, juli ne donosi ništa važno. Naročito obrati pažnju na susret koji će se desiti 10.jula, ali ne forsirajte ništa. Kontakt će se prekinuti, ali posle izvesnog vremena sledi nastavak. I to sasvim spontano. U kući su mogući sukobi, ali je bolje sklanjati se od neke dublje priče. Velike konfrontacije sa familijom. Oko 12.jula Ovnovi treće dekade su u velikoj opasnosti da naprave krupnu grešku pa je stoga bolje da se uzdrže od važnih odluka.

reklame

Posao

Svi planovi vam kreću nabolje. Osećaj zamora nestaje, prepreke se gotovo volšebno uklanjaju sa puta, a optimizam raste svakim danom, posebno u drugoj polovini ovog meseca. Čini vam se da svaki problem možete da rešite sa lakoćom. Na Sunce Ovnovima prve dekade lepo gleda Jupiter u Lavu od 16.jula. Mnogi će prihvatiti novine koje im sse nude na poslovnom planu. Za one poslovno vezane za inostranstvo važan period je od 20. do 23.jula. Ostalim Ovnovima oko tih datuma se savetuje strpljenje i mudro rukovanje budžetom. Novac će pristizati u redovnim intervalima, ali ne u očekivanoj količini.

Zdravlje

Problemi sa nogama tokom druge nedelje jula. Obratite se lekaru u zadnjoj nedelji jula ako već imate probleme sa srcem.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Ljubav

Na emotivnom planu Bikovima koji su u braku sve teče kako valja,a onim slobodnima – sreća se smeši, ali ne očekujte previše. Ne treba da se zalećete, posebno sredinom meseca. Osoba u znaku Riba koja ih je osvojila na prvi pogled pogrešno su procenili. Muški Bikovi ovog meseca će naročito biti osetljivi na šarm Device, što se za drugu stranu ne bi moglo reći. U porodičnim odnosima ćete se konačno trgnuti iz blažene ravnodušnosti.

Posao

Bićete iznenađeni lakoćo deševanja na polju posla tokom druge nedelje jula, ali pazite se – ne treba planirati na duže staze. Jedina opasnost što se Bikovi tokom ovog meseca mogu opustiti i to previše. Možete tako propustiti povoljne prilike. Oni inače ne važe za prilično aktivne ljude ali sada će unapred odustajati kada god se pokaže potreba za naporom i dinamikom. Treba ih upozoriti da će zbog toga biti na meti svojih ukućana a naročito onih mlađih koji baš od njih očekuju ključni potez.

Zdravlje

Bićete osetljivi. Moguće su alergije.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...