RAK MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Mogući su neočkivani zaokreti u karijeri, iznenadne promene koje se dešavaju taman kada pomislite da je sve uredu. Težite ka određenim eksperimentima, ali eksperiment će se završiti finasijskim gubitkom ukoliko sebi ne postavite granice do kojih možete ići. Naglašavaćete svoj potencijal, kreativnost i originalnost. Delovaćete ofanzivno. Stav „Ja znam najbolje“ na okolinu će delovati kao da se neprekidno dokazujete. To vam zaista nije potrebno. Onaj ko zna, zna. Opustite se i iskoristite stvaralački potencijal koji početkom meseca donosi obilje energije. Mogućnosti će biti iskorišćene na samom radnom mestu ili preko poslova kojima se trenutno bavite. Ukoliko imate privatnu praksu, sigurno osećate da se situacija menja. Vreme koje dolazi traži strogu kontrolu kvaliteta i istrajnost u vođenju poslova. Saturn u 4. polje uvodi restrikcije i surovu borbu za opstanak. Na vreme plaćajte poreze i ostala potraživanja. Trenutno imate iskrivljenu sliku u vezi sa finansijskom situacijom. Možete biti izloženi osobama koje su sklone mahinacijama ili sami ući u problem zbog greški i manipulacija na polju novca. Moglo bi doći do podmetanja, smeštanja, intriga i spletki.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Moguće je razdvajanje uslovljeno karijerom, poslom ili će doći do interesantnog poznastva, ali ćete živeti na različitim mestima pa ćete se periodično viđati. Merkur u prirodnom polju ljubavi nosi poznastva na putu, u komšiluku, ali i nesanicu i glavobolje zbog ljubavi. Moguće su ljubavne spletke i prevare, nesporazumi u komunikaciji, ali i laži i obmane. Sada ne verujte u slatke reči izgovrene na početku veze jer su rečene na prečac i pod uticajem ružičastih naočara. Ako ste već neko vreme u vezi moglo bi doći do prekida jer se osećate iznevereno. Ako voljenu osobu dovedete u mat poziciju, izvlačiće se na različite načine, ali to ćete shvatiti kao obmanu i preduzeti radikalne mere. Većina bračnih partnera se mora prilagoditi nekim situacijama ili pomiriti razlike kroz povećavanje praga tolerancije. Ne ispoljavajte negativne emocije. Sada ste ranjivi, a sve u vašem životu dobija na intenzitetu.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Ulažete dosta napora u različite sfere života i čini se da ga dobro podnosite, ali posledice ćete osetiti u vremenu. Čuvajte se stresnih situacija, promenite režim ishrane i idite na detaljnu kontrolu.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...