JARAC MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Naredni period nosi tendenciju razduživanja, ali i ulaska u nove dugove. Oni koji poseduju veći kapital, a u natalnoj karti imalu loš aspekat između Saturna i Jupitera, sada su na neki način prozvani. Ukoliko kapital sačuvate do 15. decembra, nadalje sledi poboljšanje. Vreme je kada treba da koristite resurse, ali ne i da ih rizikujete već ulažete u postojane vrednosti. Bićete ambiciozni, ali i skloni da preterujete. Nepromišljene odluke mogu vas koštati nekakvog ličnog zadovoljstva. Planovi su vam veliki, ali mogućnosti skučene do 15. decembra. Nakon toga situacija se menja, a šanse da se stabilizujete povećavaju. Ako ne radite, bićete spremni na sve da biste došli do posla. Obećanja sada data treba preispitati i ne uzimati ih u obzir. Ukoliko sada aplicirate moguće su komplikacije. Bićete pozvani na posao, a zatim vraćeni ili će se konstatovati da je neko drugi od vas adekvatniji. Naročito će se ovo ispoljiti ako do posla dolazite preko veze. A, ujedno preko veze sada i najbrže dolazite do cilja.

reklame

LJUBAV Astrološke prognoze za decembar 2020. Tvrdoglavi ste. U razgovoru sa vama sada nema kompromisa. Situacija je ili-ili. Ako se ne budete prilagodili, bićete svedok neočekivanih razdvajanja i spajanja bez mogućnosti da bilo šta kontrolišete. Sve do 15. decembra nemate šansu da dođete do mere koja vam je potrebna za funkcionisanje pa se čuvajte naglih i nepromišljenih odluka kao i reči izgovorenih u besu. Ako ste slobodni, tada bi nepromišljeni i iznenadni ulasci u veze vrlo brzo doveli do prekida iste, a zbog izneverenih očekivanja osobe koja sa vama u vezu ulazi. Posle 15. decembra stvari se smiruju, a odnosi postaju staloženiji i ozbiljniji. Ukoliko ste u braku, vaši vladari će biti u izmenjenim sedištima. Svako od vas je vezan za ono drugo, ali će i da pokušava da promeni ono drugo po sopstvenim merilima koja u opšte ne odgovaraju za tu osobu. Prvo ćete se sukobljavati, a zatim sarađivati, ali nećete odstupati od mere kojom merite sami.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Sve što ste odložili u „ostave svoje podsvesti“ sada će se manifestovati na planu vitalnosti, snage, izdržljivosti i kroz pad imuniteta.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...