VODOLIJA MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Ambicija u ovom periodu je vrlo velika. Spremni ste na ekstremne napore što će uroditi plodom vremenom. Ipak, ulazak vašeg vladara u znak Škorpiona nagovestio je vreme u kome neće biti lako. Prvi problemi su se osetili već u oktobru kada se je Saturn preko dispozitora našao u polju tajnih neprijatelja, a Uran, takođe preko dispozitora, u opoziciji sa Jupiterom. Loši aspekti donose finasijske rizike, a u određenoim situacijama i neizbežan krah ako se ne vreme ne preduzmu preventivne mere. Mogući su gubici, krađe, haotični planovi i konfuzija. Ne očekujte ništa što nije stvoreno vašim trudom i naporom. Imaćete briljantne ideje, ali problem da ih realizujete. Bićete rastrzani i nesigurni na koji način da prevaziđete trenutnu situaciju. Kada ne znate šta da činite, ne činite ništa. Nema potrebe da se dokazujete jer se automatski postavljate u poziciju gde ste izloženi kritici ne videvši da sami stvarate uslove za isto. Ovo je vreme bolnih iskušenja, kriza i straha koji proizilazi iz nesigurne egzistencije u okolnosti koje vam sada ne idu na ruku. Samo retki pripadnici ovog znaka imaće podršku autoriteta ili će se naći u situaciji da dobiju neko zvanje.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Planovi vezani za emotivni život naglo će se menjati. Mogući su neočekivani prekidi, neočekivani rezovi, ali i želja da još jednom pokušate da se vratite na ono što ste hteli, ali se usled impulsivnih reakcija tok događaja preusmerio u nekom drugom pravcu. Sada je potrebna velika tolerancija da bi se izašlo iz krize, ali oni sa „lakšim“ pozicijama u natalnoj karti intuitivno osećaju smer kojim treba ići. Zaboravite velike planove. Ako ste slobodni, ne očekujte mnogo. Aspekti donose avanturu, slobodne veze i veze koje se baziraju na povremenim viđanjima. Moglo bi doći do neplaniranih susreta, iznenađenja i prijatnog druženja. Ali samo do momenta dok se ne počnete vezivati. Bračni partneri se moraju prilagoditi. Osoba koja je sa vama ima problem jer neprekidno delujete kroz neku vrstu dokazivanja. Ne mislite da će flertovi proći nezapaženo, a iza svega slede sankcije. Dalje, počinju planovi o samostalnom životu ili odvajanju, ali mnoge stvari u životu sada su prilično komplikovane pa ćete ostati tu gde jeste.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Zdravstveno ste vrlo nestabilni. Neophodno je naći vreme za predah, vreme za analizu, vreme da se smejete.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...