JARAC MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Venera u sedištu na istaknutoj poziciji u sunčevom horoskopu daje neki vid popularnosti, naročito ako već i u natalnoj karti za ovo postoji predispozicija. Tada ste prozvani u periodima ovakvih tranzita. Ako ste zaposleni, daje uspon i poboljšanje poslovne situacije. Naročito onima koji se bave kontaktima i komunikacijom, koji rade rutinske poslove ili poslove vezane za vođenje knjiga. Greške će se podvlačiti veoma lako. Naročito onima koji ,,spavaju i sanjaju,, dok obavljaju posao. Bićetete svedok nemilih događaja na samom radnom mestu. Čuvajte se uloge koja vam nije namenjena jer deljenje pravde i prosuđivanje može se na kraju vama obiti o glavu. Ako ste nezaposleni, mogući su poslovi na crno, nelegalni poslovi, poslovi u tajnosti i smetnje da se uopšte do posla dođe. Čuvajte se velikih obećanja jer možete dovesti sebe i druge u problem jer ne procenjujete ispravno situaciju. Neki će se vratiti na staro radno mesto ili će imati priliku da budu na kraćem bolovanju.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Vladar prirodnog petog polja u desetoj kući ukazuje na promenu statusa i šansu da se stvori dom i porodica. Moguće je da počnete zajednički život sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi zainteresovani su pre svega za status budućeg partnera. Iz vas zrači seksipil i harizma. Privlačni ste suprotnom polu, ali istovremeno postoji osećaj da vam se ne može prići. Pluton u Jarcu, a Saturn u Škorpionu u izmenjenim sedištima pokreću najdublje strasti i daju šansu za fatalne susrete. Oni koji nisu u vezi moći će svoj život da promene iz korena. Sada imate ogromnu moć transformacije, a seksualna energija je pokretačka snaga za sve ostalo. Partner bi mogao biti posesivan i vrlo vezan za vas pa ne treba da ga dodatno nervirate i narušavate odnos tajenstvenošću i povlačenjem u sebe. Takođe su mogući neočekivani preokreti ili iznenadni, neobični događaji. Ne dozvolite uplitanje članova porodice u ono što je samo vaša stvar. Mogli biste se naljutiti. Ne treba zbog toga osećati krivicu. Nađite način da im pokažete da vam je stalo do njih, ali da se vaš ljubavni život tiče samo vas.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Depresija, neraspoloženje i strahovi trajaće do 15. decembra. Nakon toga potisnuti problemi manifestovaće se u vidu pada imuniteta i lošeg stanja organizma. Od pomoći su čajevi i hrana sa manje masnoća.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...