VAGA MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Dogovori će se ponovo razmatrati, a mogući su i nesporazumi zbog kojih će dolaziti do prekida saradnje. Na radnom mestu očekujte probleme. Ako vam je posao vezan za saobraćaj, budite veoma oprezni. Ukoliko se bavite papirima ili dokumentima bilo koje vrste, dolaziće do greške, odlaganja i ponovnog postupka. Suočićete se sa nečim što se mora prevazići sagledavanjem obe strane i pomirenjem suprotnih principa. Ako ste privatnik, očekujte posetu inspekcije. Odradite sve preventivne mere da ne dođe do problema. Nezaposlene Vage mogu se vratiti na staro mesto ili početi da rade na mestu na koje već duže čekaju. Ako radite, izvesne su promene okolnosti povezane sa samim radnim mestom. Moguće je preseljenje, promena okoline i životnih uslova. Saturn počinje da tereti polje novca. Morate biti dobro organizovani i paziti da ne zapadnete u dugove.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju priliku da upoznaju nova lica u neposrednom okruženju. Privlačićete pažnju suprotnog pola zbog tranzita Venere preko svog znaka u sedištu. To je vreme kada blistate na naročit način. Delujete šarmantno, ljubazno, ljupko i rafinirano. Komunikativni ste, ali neodlučni pa ako budete morali da birate između dve osobe, kolebaćete se čitavog meseca. Veze jačaju mada su mogući problemi preko člana porodice. Neko prenosi neistinu o vama ili sami dovodite u zabludu postojećeg partnera. Može se pojaviti osoba iz prošlosti, a razmena SMS poruka ili mejlova neće proći nezapaženo kod osobe sa kojom ste u vezi. Mlađe Vage načiniće značajne korake ka odvajanju od postojeće porodice dok će stariji pripadnici ovog znaka biti svedoci promena u kući. Brakovi su, nažalost, i dalje nestabilni.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Poseta lekaru vam neće naškoditi, ali ako dobijete čudnu dijagnozu posetite dva lekara. Postoji mogućnost problema sa disajnim putevima. Ne koristite lekove na svoju ruku. Budite umereni sa alkoholom. Vrlo oprezno u saobraćaju.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...