DEVICA MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Vaš vladar je u lošoj poziciji pa se trenutno ne preoručuju eksperimenti na planu poslovanja, niti bilo kakve promene i novi počeci iako će to biti nešto u šta ćete najbrže i najlakše uletati. Možete se suočiti sa neočekivanim troškovima i sa pogrešnim odlukama koje će rezultovati nekim ponavljanjem stvari. Na mestu koje simbolizuje podršku drugih ljudi nalazi se Uran pa možete očekivati da će neko rizikovati da vam pomogne, ali će sam sebe zbog toga dovesti u problem. Sada ste sposobni da situaciju kojoj težite predstavite na način kojim dovodite u zabludu i sebe i druge. Možete imati utisak da ste i sami prevareni ili obmanuti. Mogli biste biti naivni i sami sebe dovesti u mat poziciju. Ne očekujte da vas drugi razumeju jer ni sami nećete znati zašto ste nešto rekli ili uradili. Izbegavajte nelegalne poslove i pokušajte da pratite šta vam savest nalaže. Izvesni su gubici ili iskušenja da uradite nešto što će vam se kasnije obiti o glavu. Ukoliko nečim manipulišete, budite uvereni da će vas isto stići u vidu raznih gubitaka, a pre svega na finasijskom planu. Ne trošite novac na stvari koje vam sada nisu neophodne.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Ako ste u vezi, ne dopustite da vam se neko meša u nju. Osoba koja nema čiste namere biće sklona da vam deli savete, ali isto tako i da vam pokvari ljubavnu vezu. Možda ima tajne planove, a možda to radi ni sama ne znajući zašto. Sada se oslonite samo na svoju intuiciju. Mnogo toga shvatićete pogrešno ili nećete razumeti. Kvinkus između Neptuna i Venere dovodi do nezadovoljstva i okolnosti kojima se morate prilagodite na ljubavnom planu. Možete se osećati i usamljeno jer partner za vas nema vremena. Ovo vas dovodi do analize svog položaja, ali i želje da nešto promenite. Ali ne direktno i otvoreno već tajno i skriveno. Ako ste u braku, odnos će potresati laži, prevare i obmane. Posle 15. decembra imate potrebu da suprotnu stranu kažnjavate na suptilan način preko ironičnih opaski. Preosteljivi ste, a ako smatrate da vas je partner uvredio nećete mu ostati dužni. Mogli biste nekog tajno voleti ili ući u vezu u koju vas vuku primarno strasti. Vreme je opraštanja i bezuslovne vere. Ako se osećate nesigurno i neshvaćeno, ne tražite rešenje koje će vam još više iskomplikovati život. U svakom slučaju, bićete u nekoj zabludi. Nije vreme da nešto činite već da čekate i posmatrate.

ZDRAVLJE Astrološke prognoze za decembar 2020. Negujte psihičku ravnotežu. Izbegavajte opijate i uzimanje lekova na svoju ruku. Moguće su infekcije i alergije. Zdrav san i šetnja pored vode biće dovoljna da sanirate nepovoljne uticaje.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...