RAK MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Decembar je dinamičan i aktivan mesec. Težite da budete praktični, sistematični i efikasni, ali na kraju zaključujete da ste konfuzni, nesređeni i zaboravni. Čuvajte poslovna dokumenta. Moguće su greške i propusti koje je teško uočiti. Merkur (prirodni vladar kontakata i komunikacije) vlada 3. poljem, ali je u lošem aspektu, usporava i od 6. Decembra kreće retrogradno. Veoma malefična kombinacija dovodi do problema u svemu što je povezano sa simbolikom Merkura. Ako radite u računovodstvu, sve proverite nekoliko puta. Imaćete problem sa kolegama i osobama koje su vam na neki način podređne. Ovo je vreme obmana i samoobmana. Period kada sve treba kontrolisati. Možete biti izloženi raznim mahinacijama spletkaroša, prevaranata i falsifikatora. Na putu do posla mogući su problemi u prevozu. Čuvajte torbe i novčanike. Ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao neočekivano, ali sve što sada radite treba da bude dokumentovano jer će se vrlo brzo uočiti da nije sve onako kako je bilo predstavljeno. Neophodna je neka vrsta prilagođavanja između onoga što se traži od vas i onoga što zaista možete. Radićete pod presijom i stresom pa ne bi bilo čudno da nestajete povremeno sa radnog mesta. Pauze će biti učestale, a osobe koje vas nadgledaju sve napetije. Prema novcu se odnosite odgovorno i disciplinovano. Oni koji se bave privatnim poslom razmišljaće o reformi samog posla ili promeni delatnosti. Ali nije vreme da se donesu odluke ili da se bilo šta menja. Vratite se na staro, propušteno, nedovršeno i popravite sve ono što je moguće popraviti.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Početkom meseca dobićete lepe vesti vezane za dom i porodicu. Neko će se venčati ili steći svoj dom. Moguće su posete koje će vas obradovati. Ako ste slobodni, ljubav tražite u neposrednom okruženju. Može početi neočekivano, strasno, sa kontaktima koji su vrlo bliski i romantični. Ne očekujte mnogo jer će dalji tok biti pun nesporazuma i preokreta u odnosu. Posle 15. decembra izvesne su ljubomorne scene, isključivost, osvetoljubivost i netolerancija. Saturn je uplovio u polje ljubavi, donosi karmičke veze, veze iz prošlosti i veze kojima treba vreme da se ostvare. Sve će ići sporo sa čekanjem i odguvlačenjem. Ako ste u braku, može doći do proširenja porodice. Ovim će na kratko biti zaboravljeni nesporazumi i teškoće. No, većina pripadnika ovog znaka kroz brak sada sazrevaju i odrastaju jer iskustva koja se sada stiču sve su drugo samo ne jednostavna i lepršava.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Akutne upale, problemi sa jetrom i kukovima. Prekontrolišite krvnu sliku. Zbog refleksije preko znaka Blizanaca problemi sa disajnim organima.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...