BIK MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Veliki planovi moraju se svesti na realnu meru, a kako je aspekat opozicije pečat celog meseca imaćete efekat klackalice. Prihvatate previše obaveza, a ne možete da postignete ono što preuzimate na sebe. Naročito povedite računa o onome što izgovarate kao i na ono što obećavate. U vama ima dovoljno strasti, ambicije i aktivnosti u ovom periodu, ali biste mogli imati i problema upravo zbog stvari za koje se tako mnogo zalažete. Takođe, postoji tendencija problema sa zakonom ili sa pravnim i zakonskim stvarima. Studenti će imati teškoća sa studiranjem, a oni koji rade sa strancima imaće kraća putovanja u inostranstvo. Veoma je važno da ne precenjujete svoje sposobnosti. Ovo je odličan je period za dobijanje dugoročnih kredita ili pozajmica, naplatu osiguranja ili aktiviranje procesa vezanih za nasledstvo. Svi poslovi vezani za banke mogu vam biti naklonjeni, ali ste u takovoj fazi da ako pogrešno procenite šta je za vas moguće, imaćete problema u dužem periodu.

reklame

LJUBAV Astrološke prognoze za decembar 2020. Venera u aspektu sa Merkurom preko 7. polja može dovesti do promene statusa u vezi. Saturn je prešao u novi znak i još kratko ima uticaj na Veneru preko dispozicije što znači da ćete se konačno osloboditi ljubavnih problema. Ako ste u vezi, postaviće se pitanje braka ili zajednice. Mada će za muškarce ova pozicija više biti pitanje forme, a ne unutrašnjeg poriva. Starije slobodne osobe imaju ideju o tome da je vreme da se uđe u brak, a oni koji su u braku dolaze u poziciju u kojoj mora doći do transformacije ili prekida u okviru porodice koju su formirali. Slobodni Ovnovi srešće osobu koju će u startu doživeti kao nekoga sa kim mogu ostariti. Većina onih koji su u zajednici ili braku imaju ljubav i razumevanje svog partnera. Mada se ne savetuje da previše iskušavaju strpljenje voljene osobe jer će doći do naglih i neočekivanih obrta i situacija koje iznenađuju. Većinu stvari rešićete razgovorom ako naučite da se suzdržite i saslušate šta druga strana želi reći. Postoji tendencija ka dvoumljenju između dve osobe ili veza sa zauzetom osobom. Dilemu ćete rešiti posle 18. decembra kada postajete sabraniji, pouzdaniji i sigurniji u ono što želite. ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Izbegavajte duga putovanja u ovom periodu. Na autoputu brzinu svedite na dozvoljenu meru. Moguć je išijas, fraktura kuka, pneumonija.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...