RIBE MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Astrološke prognoze za decembar 2020. Većina Riba koje se bave privatnim poslom sada imaju problem. Neophodno je uvesti neke reforme. Mogli biste imati ideje o pozajmicama, dizanju kredita i započinjanju posla koji će se veoma isplatiti. Ako prethodno niste istražili tržište i proučili sve opcije koje bi se mogle dogoditi, ne upuštajte se u ovakve avanture. Zaboravite brze novčane transakcije jer će se završiti finansijskim krahom. Mnogi će sedeti kod kuće sanjajući prošla vremena i ne koristeći prilike koje imaju. Mlade osobe moraju razumeti da je vreme nestabilno pa je neophodno da koriste resurse koji su dostupni. Iskustvo stečeno u ovom periodu biće dragoceno za budućnost. Takođe, naučićete da poštujete ono što imate suočavajući se sa teškim okolnostima. Ako radite, čuvajte se jer biste mogli biti izloženi intrigama, a ako tražite posao, čuvajte se lažnih obećanja. Sve što se sada dešava mora biti dokumentovano i provereno. Ovo je period kada sve treba kontrolisati. Bićete meta raznih mahinacija spletkaroša, prevaranata i falsifikatora. Ali, pod određenim okolnostima i sami biste mogli biti u sličnim iskušenjima. Prevare koje se sada dogode biće otkrivene, a red i zakon sprovedeni.

reklame

LJUBAV

Astrološke prognoze za decembar 2020. Većina se sada ne slaže sa svojim emotivnim partnerom. Opozicija je aspekat sukoba pa saradnje, ali neki će pretrpeti i radikalne rezove. Ne upuštajte se u rasprave jer neće doći do rešenja. Sada nije moguće postići harmoniju kojoj težite pa se prilagodite i usmerite pažnju ka drugim ciljevima. Postoji tendencija ka spletkama, ogovaranju, intrigama i neočekivanim preokretima. Moglo bi biti meta zlih reči, ali najkarakterističnije je da ni sami ne znate šta želite. Preosetljivi ste i teško prozirete tuđe namere pa kada je tako ne izlažite se nepotrebno. Nađite miran kutak i povucite se dok ne prođu loši aspekti, a energiju kvadrata koristite za lični duhovni razvoj. U ovom periodu ili idealizujete ili sebe podcenjujete. Sada ste lak plen za one koji vas nameravaju iskoristiti, ali ovo ćete shvatiti tek kada se situacija otrgne kontroli. Bračni partneri će biti u problemu. Ako ste mlađi, tada će se mešati porodice. Stariji se pogrešno razumeju.

ZDRAVLJE

Astrološke prognoze za decembar 2020. Zdravstveno ste nestabilni. Loši aspekti dovode do infektivnih oboljenja i problema sa disajnim organima. Moguće su gljivične infekcije i poremećaj rada endokrinih žlezda.

loading...