DEVICA

1. Po nekim statistikama, Device su najstrastveniji čitaoci ljubavnih romana. Budući da psiholozi ističu da ljudi izborom literature nadoknađuju ono što im nedostaje u životu, čini se da su one željne ljubavi i romantike.

reklame

2. Teško osvojive tvrđave…Zaljubljene Djevice će prvo naći razloge protiv upuštanja u vezu, da bi se tek nakon analize partnerovih vrlina i mana prepustili zovu srca.

3. Vole da proučavaju ljubavne tehnike.

4. Prema nekim istraživanjima, na položajima rukovodioca američkihkompanija i banaka one zauzimaju drugo mesto, ali ga dosežu negde oko pedesetog rođendana.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

5. One imaju najosjetljiviji probavni sistem. Po pravilu njihov želudac luči višak želudačne kiseline, pa često oboljevaju od čira na želucu.

6. Device su neznatno zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana. Razlog tome je njihovo izbegavanje sredstava koji bi mogli da poremete racionalno prosuđivanje ili da podstaknu neprimereno ponašanje.

7. Za rešavanje svakodnevnih problema potrebno im je više vremena nego pripadnicima drugih znakova Zodijaka. Oni previše pažnje posvećuju detaljima i analizi, usled čega sporije sagledavaju celinu problema.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.