Horoskop: Sve što niste znali o Devicama

Horoskop za leto 2015: Pročitajte šta vam zvezde previđaju za leto , mesečni astro saveti za jul i avgust 2015.

letnji horoskop za jul avgust 2015

Vaga

Predstavnici vašeg znaka koji je pod uticajem Venere biće sve do 7. avgusta u prilici da sposobnost zavođenja oprobaju na nekom Lavu, Vodoliji, Jarcu ili Blizancima. Malo ko će moći da vam odoli, čak ni Škorpija koja će želeti da ima moć nad vama jer ima osećaj da joj izmičete.

reklame

Mars, planeta strasti, ulaskom u vaš znak 3. jula omogućava vam da sve ono o čemu ste maštali sprovedete u delo jer vas je posle dužeg perioda tranzitiranja preko astrološke kuće vaše podsvesti učinio intuitivnijim i strpljivijim.

Ipak, pazite se, kada 6. septembra Venera uđe u znak Lava, nećete moći da vladate svojim osećanjima, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka a ako ste septembarska Vaga, mogu vam se dopasti neka druga Vaga, Ribe, Bik ili Lav.

Oni imaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljudi!

Pokušaćete da jednu Vodoliju ili Ovna stavite pod svoju kontrolu ali oni će se verovatno posle 23. avgusta uspešno odupreti toma pa sledi uzbudljiv period u toku koga ćete oprobavati snagu zavođenja a tranuzit asteroida Erosa i Psihe preko vašeg znaka pomoći će vam da napravite dobru taktiku, naročito ako je predmet vaših želja neko ko nije slobodan.

Osobe koje žive u inostranstvu ili rade za strance biće veoma zainteresovane za vas, moguće je romantično poznanstvo ako i sami nameravate da tokom ovog perioda putujete u neku stranu zemlju.

letnji horoskop za jul avgust 2015

Škorpija

Pluton, planeta strasti, vladalac vašeg znaka iako prelazi retrogradnim hodom preko prve dekade znaka Jarca, ne čini vas ništa slabijim taktičarem kada su zavodničke sposobnosti u pitanju, naprotiv.

Prvo ćete od 3.jula ulaskom Marsa, drugog vladaoca vašeg znaka u romantičnu Vagu u kojoj je Mars slab, primenjivati jednu vrstu taktike i verovatno napraviti dobar teren za sve ono što će se dešavati od kraja avgusta pa na dalje. Tada, ulaskom Marsa u znak Škorpije vi ćete posle skoro dve godine biti na svom terenu i verovatno spremni da preuzmete život u svoje ruke.

Mnoge Škorpije će tada razmišljati o braku ili zajedničkom životu a za mnoge će to značiti i neku drugu vrstu zajednice, moguće poslovnu ili ćete planirati zajednički put u inostranstvo, moguće i na duže.

HOROSKOP ZA JUL 2015! Pročitajte mesečni horoskop sada!

Neptun, planeta romantike posle 4.jula kreće retrogradnim hodom zbog čega će oktobarske Škorpije biti u manjoj dilemi kako da se postave prema partneru, naročito ako se radi o kolegi dok rođeni krajem znaka mogu biti u vezi sa nekim ko je iz nekog drugog mesta ili države ili mogu ući u vezu sa strancem.

Dame Škorpje rođene početkom 80tih verovatno će biti zainteresovane za Ovna, Jarca ili Vagu i moguće da će se raditi o nekom umetniku, pravniku ili osobi koja je izuzetno ambiciozna i posvećena karijeri i sticanju novca.

Strelac

Jupiter, planeta vladalac vašeg znaka koji tranzitira preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, koji je od 11. juna, počeo da slabije utiče na moć vašeg rasuđivanja a takođe čini prilično konfuznim i vašeg partnera. Posledica toga može biti obnavljanje veze koja je već u priličnoj meri iscrpla i vas i onu drugu stranu ili ulazak u vezu sa nekim ko će biti u podjednakoj meri nepouzdan kao i vi.

Tranzit Venere preko ovog astrološkog polja sve do 7. avgusta donosi mnogobrojna uzbuđenja a zatim nastupa manje zatišje jer ćete biti između ostalog pod uticajem romantično postavljenog Marsa u Vagi. Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, planeta komunikacije, biće u retrogradnom hodu od 15.jula do 8. avgusta zbog čega ćete u tom periodu biti prilično impulsivni a partner preterano osetljiv na kritiku pa bi bilo dobro da tokom tog perioda izbegnete bilo kakve rasprave,čak i oko najbezazlenijih tema.

“Telenovela“ se nastavlja krajem avgusta kada možete iznenada postati veoma posesivni, sumnjičavi i spremni da se svim sredstvima borite za naklonost osobe koja vam je draga.

Asteroidi ljubavi su vam uglavnom naklonjeni, naročito Eros koji donosi u vaš život brojne mogućnosti za flert, posebno osoba koje viđate na velikim skupovima ili su prisutne u javnosti dok ćete vi međutim, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka, pod uticajem tranzitnog Saturna biti veoma odgovorni i spremni da, čak i ako niste dugo u vezi, planirate brak.

Očajni u seksu: 3 horoskopska znaka kojima nema pomoći!

Jarac

Leto je period koji predstavnici vašeg znaka vole i uvek očekuju nekakvu romansu na letovanju ali ona se uglavnom dogodi tek krajem leta ili početkom jeseni. Ako tokom juna i jula odolite čarima nekog koga viđate na poslu a ko će vas u pravom smislu reči „opsedati“, bićete manje više ubeđeni da ste se spasli a da ni sami ne znate od čega. Jupiter u Blizancima je do te mere oslabio vašu sposobnost odbrane od bilo čega pa i od stresa koji donosi nesređen ljubavni život da se lako može dogoditi da se zaljubite u onog ko vam pruža najviše pažnje poštovanja i nežnosti.

Mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu da se povuku u „ilegalu“ a mali broj onih koji su u dugoj vezi ili braku mogu smatrati svoj život sređenim. Od 15.jula do 8. avgusta nećete se spasti od partnerove ljubomore ali se i sami možete osetiti zapostavljenim, naročito ako je partner previše posvećen drugim aktivnostima.

Tranzit Marsa bi mogao doneti u vaš život početkom jula nekog ko nije slobodan a ne možete da mu odolite i sve će se završiti na romantičnim sms porukama da biste krajem avgusta kada ova planeta strasti uđe u Škorpjiu, bili spremni, naročito ako ste decembarski Jarac na vezu koja može izgledati gotovo idealnom.Ribe, Škorpja ili Bik mogu biti za vas i dalje najbolji izbor.Sa Blizancima, Strelcem i Devicom moraćete da taktizirate ako želite da veza ne zapadne u ćorsokak.

letnji horoskop za jul avgust 2015

Vodolija

Vaš znak pod uticajem Urana, planete bunta, raskida pa i preljube, vanbračnog života, ulaksom početkom godine u znak Ovna napravio je pometnju mnogim znacima a vama je doneo osećanje slobode. Kakav god da vam je status i ma kog pola i uzrasta da ste imate veliku potrebu da se ponašate onako kako osećate i da radite ono što želite.

Tranzit Jupitera preko znaka Blizanaca pojačava to osećanje da ste gospodar svog života i naglašene euforije i naročito je naklonjen svojom pozicijom januarskim Vodolijama dok su one rođene pred kraj znaka pod uticajem principijelnog Saturna koji im pomaže da sačuavju svoje dostojanstvo jer ih verovatno opsedaju neka Vaga, Blizanci, Strelac ili Jarac.

Ulazak Marsa u Vagu delovaće povoljno na vaš lični šarm i harizmatičnost a kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju moguće da ćete biti rešeni da sredite situaciju u svom domu ili da ako ste dugo u vezi, planirate brak. Mlade Vodolije će biti pod velikim pritiskom članova porodice koja će se mešati u njihov život i verovatno će biti u procepu između dve podjednako drage osobe, ne znajući za koju da se odluče.

Najgore što možete da uradite je da sedite na dve stolice do daljnjeg, očekujući da sudbina odluči umesto vas šta valja činiti. Osim srca, poslušajte ponekad i razum. Moguća je romansa sa Vagom koja je prisutan u javnosti.

Ribe

I vaš znak je tokom ove godine doživeo transformaciju jer Neptun, planeta romantike i zanosa utiče na rođene u februaru i čini ih spremnim na svakakve ludosti. Mnogi će se po prvi put zaljubiti a oni slobodni mogu doživeti romansu na putovanju. Jupiter, druga planeta koja ima veliki utiaj na vaš znak svojim tranzitom deluje takođe na februarske Ribe dok će one martovske tokom jula i avgusta biti pod uticajem sporih planeta i imaće veću potrebu da srede svoj život i znaju na čemu su.

Tranzit Marsa deluje na rođene posle 10.marta što će se osećati sve do sredine jula donoseći poznanstvo sa nekim o kome ćete imati visoko mišljenje ali ta osoba neće biti preterano spremna da se angažuje u vezi. Pasivnost vašeg partnera ili osobe koja vam je draga može biti glavni razlog što ćete posle 23. avgusta potražiti društvo nekog Ovna, Jarca ili Škorpije. Od početka jula Neptun će na početnim stepenima vašeg znaka krenuti retrogradnim hodom pa ni vi nećete biti preterano aktivni na polju ljubavi.

Zbog toga možete imati nesuglasice sa partnerom i to od sredine jula do 8. avgusta, naročito ako se radi o Blizancima, Devici ili Škorpiji. Oni srećniji predstavnici vašeg znaka mogu planirati zajednički život sa partnerom negde u inostranstvu, naročito ako partnerov posao podrazumeva tako nešto ili mogu, ako su stupili u toku prethodne godne u brak, očekivati uvećanje porodice.

Povratak na prvu stranicu

POVRATAK NA PRVU STRANICU

 

conopljanews.net / stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.