ljubavni horoskop za mart 2015 - horoskop natalna karta

VODOLIJA

1. Američki poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mesta koja zahtevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način.

reklame

2. Oni su fascinirani svime što je moderno. Statistike pokazuju da su među prvima nabavili kompjuter i priključili se na internet. U kuhinji se češće od drugih služe aparatima.

3. Što se emotivnog života tiče, Vodolije pripadaju grupi onih sa kojima je teško planirati zajedničku budućnost. Njihovim partnerima najviše smeta njihova sklonost da sa bivšim ljubavima uspostavljaju prijateljski odnos, kao i to da su često nesigurni u prirodu svojih osećanja.

4. Prijatelji im zameraju nemir i stalnu potrebu za novinom. Ne drži ih mesto, pa izlazak sa njima često podrazumeva trčanje od mesta do mesta…

5. Vodolije su najotporniji znak kada je reč o promeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične načine života, polarnu hladnoću, monsune i tropske temperature.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

6. Zauzimaju vrh liste domaćina u čijoj se kući gosti najugodnije osećaju. Kod njih uvek možete svratiti nenajavljeni i slobodno ulaziti u kuhinju i samoinicijativno napraviti kafu ili ručak.

7. Po načinu na koji ljudi putuju, lako ćete pogoditi pripadnost određenom znaku Zodijaka. Ako ugledate osobu naoružanu kamerama i fotoaparatima, nećete pogrešiti ako mislite da je Vodolija.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.