Dlakave žene odbijaju plačipičke i mamine sinove!

Istraživanja su pokazala da je najveći broj muškaraca koji se gade ženskih malja ili još uvek nevino, ili živi kod mame…

Dokazano je još da takozvanje “plačipičke” imaju urođenu gadljivost na ženski muf, jer su ih u detinjstvu plašile autoritativne brkate i bradate ženske figure.

Najveći broj takvih ispitanika preferira ženske glat izdepilirane. Oni tačno znaju da razlikuju koja se depilira, a koja samo brije i od ovih poslednjih beži ko đavo od krsta, jer tvrdi da ih bockaju.

reklame

Pored toga, pokazuju izuzetnu gadljivost na prirodnme telesne mirise, tako da “Kafa sa mirisom žene” nikako nije mađija kojom ćete osvojiti njihovo srce, a “Miris žene” definitivno nije film koji njihov krhki nervni sistem može da podnese.

Šiške ispod miške se tako pokazuju kao fantastičan “lakmus papir” za odvajanje muškarčina od balavaca i ovogodišnji je apsolutni trend i “must have”.

Zato drage dame, kada ovog leta krenete u lov na muškarca koji će vas grejati tokom zime, zasucite brčić i samo hrabro! Ako ga i ne nađete, imaćete krzno da vas greje.

https://youtu.be/YHLqQNqF5Jw

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.