Kineski horoskop za April

VAGA

1. Mišljenje da je znak Vage jedan od najlepših u Zodijaku podržavaju i stručnjaci iz kozmetičke industrije. Međutim to je samo delimično tačno. Ne da su samo lepe, nego imaju i najbolje sise u celom zodijaku.

reklame

2. Na listi muškaraca prema kojima žene gaje nepoverenje pripadnici ovog znaka su u samom vrhu. Smatraju ih najveštijim zavodnicima i laskavcima, čijem je šarmu tesko odoleti. Očigledno da ovakvoj kombinaciji žene još uvek nisu “dorasle”.

3. Sociološka istraživanja pokazuju da je u brakovima, u kojima razlika u godinama između supružnika iznosi deset ili više godina, znak Vage zastupljeniji od drugih.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

4. Ako treba da se izjasne koje životne situacije teško podnose, oni se odlučuju za situacije zategnutih međuljudskih odnosa i sukoba. Često tvrde da ih griža savesti podstiče da što pre izglade nesporazum, a to je razlog zbog kojeg su spremne da naprave prvi korak.

5. Kod Vaga je čulo mirisa izrazito razvijeno, što ih čini idealnim za poslove u industriji parfema. Bez teškoća će osetiti miris tuđeg tela.

6. Suprotno verovanju, Vage nisu strastveni ljubitelji čokolada, niti raznih poslastica. Prednost daju kuvanoj hrani.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.