Horoskop: Vage imaju najbolje sise, a Rakovi se oblače na buvljacima!

LAV

1. Istraživanja sprovedena u Holivudu pokazuju da su Lavovi najvredniji u porn0 industriji i redovni su posetioci važnijih društvenih događaja i da su redovno prisutni na svim glamuroznijim zabavama.

2. Lavovi pripadaju retkoj grupi srećnika koji ne podležu tremi ni panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju da nastupe pred publikom. Najviše estradnih zvezda rođeno je baš u ovom znaku.

3. Oni vole da se ponose onim što imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu će ponosno pokazivati društvu i isticati njen šarm, obrazovanje ili lepotu.


4. Iako se retko odlučuju na razvod braka, istraživanja pokazuju da im ni to nije strano.

5. Lavovi važe za najbolje ljubavnike Zodijaka (osim Škorpije i Riba), ali istraživanja pokazuju da oni najčešće pate zbog seksualnih problema. Razlog je njihov ponos i taština.

Pročitajte i  Horoskop za pun Mesec u Biku 12. novembra 2019: Nova ljubav za Jarca, Ovan treba da se usmeri na sebe a Škorpija da pazi šta priča

6. Istraživanje koje je sproveo jedan ugledni poslovni časopis u pedeset najvećih američkih kompanija pokazuje da je veliki procenat ljudi, na čelnim položajima, rođeno u ovom znaku, a u srednjem menadžerskom sloju je njihova zastupljenost još veća.

7. Smatra se da su Lavovi veliki gurmani; slaba tačka su im slatkiši, torte, sladoledni kupovi i palačinke.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.