horoskop-2

BLIZANCI

1. Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će se brže od drugih znakova početi da se sporazumevaju na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima. Međutim kada neki jezik slabije znaju, oni foliraju i trude se preko mere, pa ponekad strancima igledaji kao retardirane pijandure.

reklame

2. Na psihološkim testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate. Prave su “banke” viceva i dosetki. Sprdnja je njihovo drugo ime. Banalne situacije umeju da prepričaju tako da slušaoci “umiru od smeha”, pa je njihovo prisustvo na zabavama garantuje uspešne večeri.

3. Ako zaključe da im više koristi donosi bavljenje nekim hobijem nego njihovo pravo zanimanje, oni će mu se bez žaljenja potpuno posvetiti. Najviše ih je u grupi onih koji su visoko dogurali u poslu koji su u početku smatrali privremenim.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

4. Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odevanja ili nose smele tonove i modne detalje koji su u trendu.

5. Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova. Ni nekoliko promašenih brakova za njih nije razlog da još jednom ne izgovore sudbonosno “da”.

6. Rešavanje zagonetki i učestvovanje na kvizovima omiljene su zabave Blizanaca. Prema jednom američkom istraživanju, najveći procenat pobednika na različitim kviz-takmičenjima rođeno je u ovom znaku.

7. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijalizovanih za lečenje fobija izazvanih vatrom, visinom ili zatvorenim prostorima.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.