horoskop

JARAC

1. Osobe u znaku Jarca pripadaju onoj grupi koja kupuje skupe marke. Istraživanja su pokazala da oni nisu strastveni potrošači i da kupuju samo nužne stvari, pri čemu su im osnovni kriterijumi kvalitet i trajnost proizvoda.

reklame

2. Da bi neka uverenja o njima trebalo preispitati svedoči i podatak da oni ne polažu na bračnu vernost u meri u kojoj se to smatra. Oni sa godinama postaju opušteniji i vedriji i skloniji ponekom vanbračnom izletu.

3. Žene uglavnom idealnog supruga zamišljaju kao odgovornog, pouzdanog i odanog muškarca. S obzirom na to da je reč o odlikama muškaraca rođenih u znaku Jarca, proizilazi da se oni visoko kotiraju na lestvici poželjnih muževa.

4. Upravo u ovom znaku je rođeno mnogo istaknutih muzičara, naročito gitarista. Ovaj podatak ide u prilog mišljenju da su oni senzibilniji nego što se obično smatra. Takođe, zabiležen je rekordan broj komičara.

5. Jedna od omiljenih razbibriga im je šah, igra koja vežba mozak i razvija kombinatoriku. Tako uče strategiju delovanja koju primjenjuju i u poslu.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

6. Natprosečan broj ljudi rođenih u ovom znaku zauzima rukovodeći položaj.

7. Jarčev radni dan često traje do kasno u noć. Istraživanja sprovedena u američkim korporacijama i bankama pokazuju da se oni najčešće briju i presvlače u svojim kompanijama.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.