horoskop

JARAC

1. Osobe u znaku Jarca pripadaju onoj grupi koja kupuje skupe marke. Istraživanja su pokazala da oni nisu strastveni potrošači i da kupuju samo nužne stvari, pri čemu su im osnovni kriterijumi kvalitet i trajnost proizvoda.

reklame

2. Da bi neka uverenja o njima trebalo preispitati svedoči i podatak da oni ne polažu na bračnu vernost u meri u kojoj se to smatra. Oni sa godinama postaju opušteniji i vedriji i skloniji ponekom vanbračnom izletu.

3. Žene uglavnom idealnog supruga zamišljaju kao odgovornog, pouzdanog i odanog muškarca. S obzirom na to da je reč o odlikama muškaraca rođenih u znaku Jarca, proizilazi da se oni visoko kotiraju na lestvici poželjnih muževa.

4. Upravo u ovom znaku je rođeno mnogo istaknutih muzičara, naročito gitarista. Ovaj podatak ide u prilog mišljenju da su oni senzibilniji nego što se obično smatra. Takođe, zabiležen je rekordan broj komičara.

5. Jedna od omiljenih razbibriga im je šah, igra koja vežba mozak i razvija kombinatoriku. Tako uče strategiju delovanja koju primjenjuju i u poslu.

6. Natprosečan broj ljudi rođenih u ovom znaku zauzima rukovodeći položaj.

7. Jarčev radni dan često traje do kasno u noć. Istraživanja sprovedena u američkim korporacijama i bankama pokazuju da se oni najčešće briju i presvlače u svojim kompanijama.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.