horoskop

RAK

1. Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savetodavce, iako sebi ne znaju da pomognu. To su slučajevi za posmatranje. Posebno ako vam mnogo toga ne zavisi od njih, možete slatko da se nasmejete. Ali obuzdati njihove emocije i jahati na tom Kada vam stvari u životu krenu nizbrdo, obratite se njima…Izvanredna intuicija i urođeni oprez razlog su zbog kojeg daju mudre i praktične savete.

reklame

2. Sa druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima i preteranim telesnim užicima.

3. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Izbegavaju da drže govore ili da se izlažu javnosti. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

4. Oni su štedljivi. Čim se zaposle, počinju da štede za starost i crne dane.

5. Dom Rakova neretko liči na skladište starih i nepotrebnih stvari. Ovi tradicionalisti umetničkog senzibiliteta sentimentalno se vezuju za predmete koji ih okružuju, pa se teško odvajaju i od bezvrednih sitnica.

6. Porodični život je njima od posebne važnosti, a sve drugo je u drugom planu.

7. Žene Rakovi odeću najradije obnavljaju na buvljacima, a i stari ormari ili tavani su im omiljeni “butici”. Vrlo originalno i spretno kombinuju staro i novo i uvek izgledaju zavodljivo.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.